Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Yaşam 15 Mayıs 2024 - 15:56 Yorum: 0

Sakarya nehrinde hayalet av aracı temizliği yapıldı

Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Çifteler İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile balıkçı dernekleri ESABDER ve ETSOBDER ‘in katılımıyla Sakarya nehrinin Çifteler ilçesinden geçen bölümünde suda atıl vaziyette bulunan hayalet av araçlarını...

Sakarya nehrinde hayalet av aracı temizliği yapıldı

Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Çifteler İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile balıkçı dernekleri ESABDER ve ETSOBDER ‘in katılımıyla Sakarya nehrinin Çifteler ilçesinden geçen bölümünde suda atıl vaziyette bulunan hayalet av araçlarının temizliği yapıldı.
Bakanlığın Su Ürünleri Kaynaklarının Sürdürülebilir Yönetiminin Geliştirilmesi Projesi başlığı altında Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün yürüttüğü Sucul Biyolojik Çeşitliliğinin Korunması ve Geliştirilmesi Projesi çerçevesinde yapılan çalışmaya, Hayvan Sağlığı, Yetiştiriciliği ve Su Ürünleri Şube Müdürü Mehmet Yurt, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ali İhsan Söker, su ürünleri mühendisleri ile birlikte yaklaşık 50 kişi katıldı. İki gün boyunca yapılan çalışmada hayalet av aracı olarak tabir edilen ve suda atılı halde bulanan 550 metre uzatma ağ, 50 metre parekate, 6 adet pinter, 2 adet balık kepçesi ve bir adet tuzak toplanarak imha edildi.
Suda atıl vaziyette bulunan hayalet av araçlarına çok sayıda ölü balık, kuş ve kaplumbağa takıldığı görüldü. Ayrıca çalışma esnasında pinterlere girmiş 15 adet canlı sazan balığı suya iade edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri