Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Asayiş 14 Eylül 2024 - 10:55 Yorum: 0

Sahte jandarmadan altın dolandırıcılığı

Tekirdağ’ın Saray ilçesinde, kendilerini jandarma personeli olarak tanıtan dolandırıcılar, birçok ziynet eşyasını dolandırarak mağdurları kandırdı. Olay sonrası İstanbul’a kaçan zanlılar, Jandarma Suç Araştırma Timi’nden (JASAT) kaçmayı baş...

Sahte jandarmadan altın dolandırıcılığı

Tekirdağ’ın Saray ilçesinde, kendilerini jandarma personeli olarak tanıtan dolandırıcılar, birçok ziynet eşyasını dolandırarak mağdurları kandırdı. Olay sonrası İstanbul’a kaçan zanlılar, Jandarma Suç Araştırma Timi’nden (JASAT) kaçmayı başaramadı.
11 Eylül 2024 tarihinde gerçekleşen olayda, şüpheliler mağdurdan 12 adet Cumhuriyet altını, 1 adet yarım altın, 3 adet çeyrek altın ve 1 adet gram altın alarak kayıplara karıştı. Durumu fark eden mağdur, Saray İlçe Jandarma Komutanlığı’na başvurarak dolandırıldığını bildirdi. Bunun üzerine hemen harekete geçen ekipler, geniş çaplı bir soruşturma başlattı.
JASAT İstanbul’da yakaladı
Saray İlçe Jandarma Komutanlığı ve JASAT ekiplerinin yürüttüğü detaylı araştırma sonucunda, dolandırıcılığı gerçekleştiren 2 şüpheli İstanbul’da yakalandı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda, 1 adet 9 mm tabanca, mağdura ait ziynet eşyalarının satışından elde edildiği düşünülen 4.400 Amerikan doları, 10.200 Türk Lirası ve 1 adet cep telefonu ele geçirildi. Yakalanan şüpheliler, ifadelerinin alınmasının ardından adli mercilere sevk edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri