Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Siyaset 12 Ekim 2024 - 12:01 Yorum: 0

Recai Kutan’ın ismi Pendik’te bir caddeye verildi

Pendik Belediye Meclisi, aldığı kararla bir caddeye geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden, Milli Görüş hareketinin önemli isimlerinden Saadet Partisi Kurucu Genel Başkanı ve Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Recai Kutan’ın ismini verdi. Pendik Bele...

Recai Kutan’ın ismi Pendik’te bir caddeye verildi

Pendik Belediye Meclisi, aldığı kararla bir caddeye geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden, Milli Görüş hareketinin önemli isimlerinden Saadet Partisi Kurucu Genel Başkanı ve Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Recai Kutan’ın ismini verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, karar için meclis üyelerine teşekkür ederek, “Bir caddeye ismini vermek suretiyle onun da ismini Pendik’te yaşatmaya hep beraber karar verdik" dedi.
Pendik Belediyesi’nin AK Partili meclis üyeleri, bir caddeye, geçtiğiniz hafta hayatını kaybeden Milli Görüş hareketinin önemli isimlerinden, Saadet Partisi Kurucu Genel Başkanı ve Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Recai Kutan’ın adının verilmesi yönünde teklif verdi. Belediye meclisi teklifi oy birliği ile kabul ederek ilçedeki bir caddeye Recai Kutan’ın ismini verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, kararın oy birliğiyle geçmesinin ardından, “Meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Recai Kutan Türkiye’nin yetiştirdiği değerli siyaset adamlarından. Allah rahmet eylesin, hepiniz nezaket gösterdiniz teşekkür ediyorum. Bir caddeye ismini vermek suretiyle onun da ismini Pendik’te yaşatmaya hep beraber karar verdik. Teşekkür ediyorum“ dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri