Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Malatya Büyükşehir Belediyesi
Yasin Tanır

Ramazan Toptaş, Şevket Keskin Allah'tan Korkmuyor

05 Nisan 2025 - 10:40 Yorum: 0

Bu kadar insafsızlık olmaz.  Bu kadar vicdansızlık Yezid'in torunlarında olur. 
Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilimizi birden vuran korkunç depremde devletimiz tarafından yaralar sarılmaya devam ediliyor. Malatya'da yüzlerce bina, iş yeri yıkılırken binlerce vatandaşımız konteyner kentlerde hayat mücadelesi verirken "Berberler ve Kuaförler Oda Başkanı Ramazan Toptaş , Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Birliği Odası Başkanı Şevket Keskin'in" birlikte aldığı zam kararına Malatya'da tepkiler çığ gibi büyümeye devam ediyor.

Alınan zam kararı Malatya'ya ihanettir!

"Asgari ücretliye ve emekliye verilen sadaka gibi maaş artışları,daha ceplerine girmeden ardı arkası kesilmeyen fiyat zamları ile erir iken çay kaşığıyla dağıtılan maaş, kepçeyle geri alınıyor.

Temel gıda maddelerindeki fiyat artışları  göz önünde iken temel tüketim maddesi olan ekmeği dahi Malatya'da 12.50 TL’ye  çıkarmak ahlâkî ve insani bir davranış değildir. 

Canlarımızı yitirdiğimiz ortada bir enkaz yığını halinde bırakılan Malatya halkına olan bu nefretin sebebi, ne yazık ki insanların şehrini sahiplenmesinden  kaynaklanmaktadır. Halkımızın şehri terk etmeleri için ellerinden  gelen her türlü psikolojik şiddeti uygulamakla yöneticilerin eline ne geçtiğini kimseler anlamış değil.

Böyle Malatyalı ve Malatya Sevgisi Olmaz Olsun ...

İsmini vermek istemeyen bir vatandaş: 

Her fırsatta kameralara poz vermekten başka bir icraati olmayan yöneticilerin Malatya'yı sevmesini, sahiplenmesini zaten beklemiyoruz. Şehrimizi çileden çıkaracak iş ve işlemlerden uzak durmaları bu şehrin daha çok yararına olacaktır. Mevcut olan düzeni bozmayın sizden başka bir şey istemiyoruz.Biz sizden razıyız bu şehirden uzak durun söylemi bir şehrin ne kadar sahipsiz ve başıboş oluşunu gözler önüne seriyor.

Kötü Gidişata Yapılan Zamma Dur Diyemeyecekseniz Koltuklarınızı Bırakın!

Malatya Valimiz Sn. Seddar Yavuz'un Muş ilindeki methini duyan vatandaşlar; "Böyle vali olmaz olsun.  Devlet yetkilisi sesimizi  duymayacaksa o koltukta neden oturuyor. İki tane Oda Başkanının kafalarına göre yaptığı zamma neden tepki göstermiyor. Malatya valisi kimden ve neyden korkuyor. Devletimiz deprem şehirlerinin biran önce ayağa kalkması için gecesini gündüzüne katarken halkın yanında dururken neden faiş fiyat artışlarına tepki göstermiyor. Dağdaki koyununuz kaybolsa hesabını benden sorun diyen Hz. Ömer hayatta olsaydı ne cevap verecektiniz. Bir şehir sahipsizlikle boğuşurken vicdanınız nasıl rahat bir şekilde uyuyabiliyorsunuz." diyen bir Malatya halkının isyanı ne zaman duyulur bilinmez; zam tarifesinin 2 Nisan itibariyle etiketlerde yerini alması bekleniyor.

Malatya'lıyı Soymaya Devam...


Berberler ve Kuaförler Oda Başkanı Ramazan Toptaş , Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Birliği Odası Başkanı Şevket Keskin'in" birlikte uygulamaya koyduğu insanlık dışı zam tarifesi:

YAZIYA YORUM YAP
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
YAZARIN DİĞER YAZILARI