malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
19:04 Van’da binlerce karga gökyüzünü kapladı19:02 Bakan Yumaklı, Diyadin Tarıma Dayalı İhtisas Sera Organize Sanayi bölgesind...19:01 BAE’nin Ankara Büyükelçiliği, dostluk maçı düzenledi19:01 Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla Kilis’te 495 deprem konutunun kurası ç...19:01 Kadınlar Basketbol Süper Ligi: ÇBK Mersin: 74 - BOTAŞ: 7919:00 Yaşanabilecek afet durumlarına hazırlık için kurumlar bir araya geldi18:59 Thomas Reis: “Hedeflerimiz hakkında 42 puana ulaştığımızda konuşacağım”18:58 Sami Uğurlu: “Hiçbir istediğimizi sahaya yansıtamadık”18:40 Kırıkkale’de feci kaza: Anne ve oğul hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı18:32 Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni yuvasına kavuşan aileyi evinde ziyaret etti18:32 Duble yolda kontrolden çıkan otomobil takla attı: 3 ağır yaralı18:29 İklim değişikliğine uyum projesi başarıyla sürdürülüyor18:28 Milletvekili Ölmeztoprak minik öğrencilerle bir araya geldi18:27 Hızını alamayan otomobil kafeye daldı, faciadan dönüldü18:22 TFF 3. Lig: Muğlaspor: 1 - Adıyamanspor: 118:21 Milletvekili Toy: “ Geminbeli korkulu rüya olmaktan çıkacak”18:20 Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan: "İsrail nedeniyle yıllardan be...18:18 BARÜ öğrenci kulüpleri yeni takım arkadaşlarıyla bir araya geldi18:13 Trendyol 1. Lig: Şanlıurfaspor: 3 - Iğdır FK: 318:10 Tartıştığı eşinin bıçağı kendi kalbine saplayarak intihar ettiğini iddia ed...
Güncel 26 Ekim 2024 - 17:16 Yorum: 0

Pütürge’de tamamlanan konutlar teslim edilmeye başlanıldı

Malatya’nın Pütürge ilçesinde kentsel dönüşüp projesi ile yapılan deprem evlerinin anahtarları düzenlenen tören ile hak sahiplerine teslim edilmeye başlanıldı.2020 yılı Ocak ayında yaşanan Elazığ Sivrice depreminden etkilenen ilçelerde...

Pütürge’de tamamlanan konutlar teslim edilmeye başlanıldı

Malatya’nın Pütürge ilçesinde kentsel dönüşüp projesi ile yapılan deprem evlerinin anahtarları düzenlenen tören ile hak sahiplerine teslim edilmeye başlanıldı.
2020 yılı Ocak ayında yaşanan Elazığ Sivrice depreminden etkilenen ilçelerden biri olan Malatya’nın Pütürge ilçesinde tamamlanan konutlar hak sahiplerine teslim edilirken, bugün de ilçe merkezi ile Ağalar, Hatip ve Köylü Mahallelerinde kentsel dönüşüm projesi ile yapılan 214 konut ve 38 işyerinin anahtarları hak sahiplerine teslim edildi.
Pütürge Belediyesi ile Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından uygulanan kentsel dönüşüm projesi kapsamında belirlenen hak sahiplerine Pütürge Belediyesi konferans salonunda düzenlenen tören ile anahtarları teslim edildi. Programa Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, Malatya Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Cengiz Başer, hak sahipleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük törende yaptığı konuşmada, zor zamanlar geçirdiklerini belirterek, “Ama hamd olsun devletimizin başı, Cumhurbaşkanımız bizi hiç yalnız bırakmadı” dedi. Emeği geçen herkese teşekkür eden Başkan Sülük, “İnşallah bütün hemşerilerimizin güle güle sağlıklı huzurlu günlerde konutlarında oturmasını diliyoruz. Çok güzel konutlar oldu. Tabi zor bir süreçten geçiyoruz. Allah devletimize zeval vermesin. Bugün biz mutluyduk, inşallah yarın da vatandaşlarımız evlerinde oturunca mutlu olacaklar. Evlerini işyerlerini alan tüm hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun diyorum” ifadelerine yer verdi.
Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük ve Malatya Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Cengiz Başer daha sonra daha önce kura çekimi ile belirlenen hak sahiplerine tek tek anahtarlarını teslim ettiler.

Pütürge’de tamamlanan konutlar teslim edilmeye başlanıldıPütürge’de tamamlanan konutlar teslim edilmeye başlanıldı
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri