malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 20 Kasım 2023 - 16:08 Yorum: 0

Pursaklar 1566. Cadde - Özal Bulvarı Kesişimi Katlı Kavşak Yapım İşi ertelendi

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Pursaklar 1566. Cadde-Özal Bulvarı Kesişimi Katlı Kavşak yapımının işi ertelendiğini açıkladı.ABB’den yapılan açıklamada şöyle denildi:"Hemşehrilerimiz tarafından yapımı yıllardır beklenen ve bölgede...

Pursaklar 1566. Cadde - Özal Bulvarı Kesişimi Katlı Kavşak Yapım İşi ertelendi

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Pursaklar 1566. Cadde-Özal Bulvarı Kesişimi Katlı Kavşak yapımının işi ertelendiğini açıkladı.
ABB’den yapılan açıklamada şöyle denildi:
"Hemşehrilerimiz tarafından yapımı yıllardır beklenen ve bölgede büyük ihtiyaç haline gelen “Pursaklar 1566. Cadde Özal Bulvarı Kesişimi Katlı Kavşak Yapım İşi” kapsamında kapatılacak yol ve alternatif güzergâhlara Cumhurbaşkanlığı Koruma Şube Müdürlüğü, Ankara Bölge Trafik Şube Müdürlüğü ve Pursaklar Bölge Trafik ekiplerince sahada yapılan değerlendirmeler sonucunda karar verilmiştir. Belediyemiz bu kararı harfiyen uygulamıştır.
İlçeye değer katacak ve kronik sorunları çözecek bu büyük projenin geçici sıkıntılarının olması doğal bir durumken bazı yolların kapatılmasına Pursaklar Belediye Başkanı yoğun itirazlarda bulunmuştur.
“Pursaklar 1566. Cadde Özal Bulvarı Kesişimi Katlı Kavşak Yapım İşi” Pursaklar Belediye Başkanının yoğun itirazları nedeniyle, kendisinin bize ileteceği alternatif bir güzergâh önerisi ulaşıncaya dek askıya alınmıştır."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri