Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Ekonomi 15 Mart 2024 - 11:05 Yorum: 0

Pegasus Hava Yolları CEO’su Güliz Öztürk’e yurtdışından liderlik ödülü

Pegasus Hava Yolları CEO’su Güliz Öztürk, Aviation Week Network tarafından Washington DC’de düzenlenen 66’ncı Laureate Ödül Töreni’nde ’Ticari Havacılık’ alanında ’Liderlik Ödülü’ne layık görüldü.Havacılık, uzay ve savunma endüstr...

Pegasus Hava Yolları CEO’su Güliz Öztürk’e yurtdışından liderlik ödülü

Pegasus Hava Yolları CEO’su Güliz Öztürk, Aviation Week Network tarafından Washington DC’de düzenlenen 66’ncı Laureate Ödül Töreni’nde ’Ticari Havacılık’ alanında ’Liderlik Ödülü’ne layık görüldü.

Havacılık, uzay ve savunma endüstrileri alanında önde gelen bilgi ve servis sağlayıcılarından biri olan Aviation Week Network tarafından düzenlenen Laureate Ödülleri’nin (Laureate Awards) bu yılki ödül töreni, sektör liderlerinin katılımıyla 14 Mart tarihinde Washington DC’deki Ulusal Yapı Müzesi’nde gerçekleştirildi. Pegasus Hava Yolları CEO’su Güliz Öztürk, 2024 Laureate Ödülleri kapsamında ’Ticari Havacılık’ alanında ’Liderlik Ödülü’nün sahibi oldu. Güliz Öztürk; bu önemli ödüle, şirketin güçlü finansal sonuçlarının yanı sıra toplumsal cinsiyet eşitliği ve çeşitlilikle ilgili öncü ve ilham verici çalışmaları nedeniyle layık görüldü.

6 ana kategoride verilen Aviation Week Network Laureate Ödülleri; 65 yılı aşkın süredir havacılık, uzay ve savunma alanlarındaki bireylerin ve ekiplerin olağanüstü başarılarını takdir ediyor. Bu başarılar; havacılık ve uzayda ilerleme, değişim ve liderlik için çabalama konusunda ilham veren keşif, yenilikçilik ve vizyon ruhunu somutlaştırıyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri