malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 26 Aralık 2023 - 14:14 Yorum: 0

Park Bahçeler çalışıyor, Burhaniye güzelleşiyor

Burhaniye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri kentin dört bir tarafında çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, İlçe genelindeki yeşil alanlarda ve parklarda bakım çalışmalarına son süra...

Park Bahçeler çalışıyor, Burhaniye güzelleşiyor

Burhaniye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri kentin dört bir tarafında çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, İlçe genelindeki yeşil alanlarda ve parklarda bakım çalışmalarına son sürat devam ederken yapılan işlemlerin yanı sıra, çiçek dikimi, ağaçlandırma, budama, çim biçme, yabani ot temizliği, sulama ve park içlerine çöp kutusu yerleştirme çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.
Halkın ortak kullanımına açık tüm alanları temiz, sağlıklı ve bakımlı hale getirmek için çalışmalarını ortaklaşa sürdüren ekipler tarafından; mevsimlik çiçek dikimi, ot biçme, çöp kutusu dikimi ve peyzaj çalışmaları yapılıyor. Burhaniye’nin doğal güzelliğinin bilincinde olarak çok daha güzel ve yüksek standartlarda yaşam imkânı için durmaksızın çalışan Burhaniye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, park ve bahçelere dikilen çiçeklerin, ağaçların, bitkilerin korunması ve zarar verilmemesi konusunda vatandaşların her zaman hassasiyet göstermesini istedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri