Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Siyaset 16 Mayıs 2024 - 21:01 Yorum: 0

Papa Francis’in gelecek yıl Türkiye’yi ziyaret etmesi bekleniyor

Katoliklerin ruhani lideri Papa Francis’in gelecek yıl Türkiye’yi ziyaret etmesi bekleniyor.Katoliklerin ruhani lideri Papa Francis’in gelecek yıl Birinci İznik Konsili’nin yıldönümü münasebetiyle Türkiye’yi ziyaret etmeyi planladığını...

Papa Francis’in gelecek yıl Türkiye’yi ziyaret etmesi bekleniyor

Katoliklerin ruhani lideri Papa Francis’in gelecek yıl Türkiye’yi ziyaret etmesi bekleniyor.
Katoliklerin ruhani lideri Papa Francis’in gelecek yıl Birinci İznik Konsili’nin yıldönümü münasebetiyle Türkiye’yi ziyaret etmeyi planladığını açıklandı. Ekümenik Patrik Bartholomeos, Portekiz’in başkenti Lizbon’da düzenlenen bir etkinlikte yaptığı konuşmada, "Papa Francis, bu önemli yıldönümünü birlikte kutlamak istiyor" dedi.
Papa Francis’in Birinci İznik Konsili’nin yapıldığı İznik şehrine gitmeden önce İstanbul’daki Ekümenik Patrikhanesi’ni ziyaret etmeyi planladığını aktaran Bartholomeos, ziyareti organize etmek üzere bir komite oluşturulduğunu ve Vatikan’ın bu konuda yakında Türkiye ile temasa geçeceğini söyledi.
Aralık ayında 88 yaşına girecek olan Papa Francis’in sağlık durumu uluslararası seyahatleri giderek zorlaştırırken, eylül ayı başında Endonezya, Papua Yeni Gine, Doğu Timor ve Singapur’u ve Belçika’yı ziyaret etmesi bekleniyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri