Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
16:29 Manisa’da zabıta ekiplerinden hijyen denetimi16:29 Kavaklığı ceviz bahçesine dönüştüren muhtarlık ilk hasadını yaptı16:29 Van Gölü sahilinde Rojin’e ait olduğu iddia edilen kıyafet parçaları bulund...16:28 Maltepe’de çocuk istismarına karşı bilgilendirme toplantıları başladı16:28 Devriye gezen jandarma ekipleri aranan şahsı yakaladı16:27 Şırnak’ta gösteri ve yürüyüşler 3 gün yasaklandı16:26 Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi bahçesinde cinayet16:26 Atatürk’ün Manisa’ya gelişinin 99. yıl dönümü kutlandı16:25 Artvin’de 8 kilogram kubar esrar ele geçirildi16:25 Tescilli Şebin cevizinde hasat başladı16:24 Gümüşhane’de polisler öğrencileri hırsızlık ve dolandırıcılık suçları hakkı...16:24 Jandarma kaçak ağ operasyonunda bin metre ağı imha etti16:23 Yalova’da otomobilin çarptığı bisikletli çocuğun beyin ölümü gerçekleşti16:23 Fatih’te cenaze namazı kılınırken yaşadığı belirlenen adamın nabzının attığ...16:21 Büyükşehir’den ‘Estetik Bursa’ mesaisi16:20 18 ayrı suç kaydı olan ve hapis cezasıyla aranan şahsı jandarma yakaladı16:18 Uyuşturucu bağımlısı gencin bıçakladığı komşularına silah çektiği anlar kam...16:14 Diyarbakır’da hafif ticari aracın çarptığı yaşlı adam ağır yaralandı16:14 Afyonkarahisar’da “Gazze’nin Sesi ve Gençlik” konulu söyleşi16:13 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yalçın: "İsrail’in şımarıklığının Orta Doğ...
Sahil Park
Ekonomi 21 Mayıs 2024 - 10:54 Yorum: 0

Pamukkale Turizm ile yolculuk keyfi 3 kente daha uzanıyor

Türkiye’nin önde gelen şehirlerarası kara yolu ulaşım firması Pamukkale Turizm, turizm ve yaz sezonu hazırlıklarını tamamladı. Hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyetiyle her geçen gün daha da güçlenen Pamukkale Turizm, 24 Mayıs itibariyle Ka...

Pamukkale Turizm ile yolculuk keyfi 3 kente daha uzanıyor

Türkiye’nin önde gelen şehirlerarası kara yolu ulaşım firması Pamukkale Turizm, turizm ve yaz sezonu hazırlıklarını tamamladı. Hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyetiyle her geçen gün daha da güçlenen Pamukkale Turizm, 24 Mayıs itibariyle Karabük, Safranbolu ve Bolu’yu da ulaşım ağına dahil etti.
Turizm ve yaz sezonu hazırlıklarını tamamladıklarını belirten Pamukkale Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Mazlum Bababalım, "Pamukkale Turizm olarak, 61 yıldır olduğu gibi bu yaz sezonunda da yolcularımıza en iyi hizmeti sunacak olmanın gururunu yaşıyoruz. Yolculuklarınızda güvenli ve konforlu bir deneyim yaşamanız için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Yaz sezonu öncesinde filomuza katılan yeni araçlarımız ile deneyimli kaptanlarımız, güler yüzlü ve profesyonel araç içi ekiplerimiz ile yolcularımızın seyahat ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak için titizlikle çalışıyoruz" dedi.

3 nokta daha Pamukkale Turizm ağına eklendi
Yaz sezonunun başlamasıyla birlikte turizm hareketliliğinin artmasını beklediklerini kaydeden Mazlum Bababalım, "Yaz mevsiminin getirdiği tatil heyecanı, yolculuklarımızda da kendini hissettirecek. Her yıl geleneksel hale gelen dondurma ikramımız, yakın zamanda başlayacak ve bu yaz da yolcularımızı serinletecek ve yolculuklarına tat katacak. 2+1 Pamukyol araçlarımıza ek olarak ‘Jumbo’ araçlarımız 75 cm diz mesafesi ile Türkiye’nin en geniş koltuk aralığına sahip ilk ve tek aracı olma özelliğini taşıyor. Baldır dayama aparatı, ayak koyma aparatı, baş/boyun desteği ve geniş açıyla ayarlanabilir koltuk dizaynı ile daha da ‘keyifli yolculuk’ imkanı sağlıyor. Ayrıca sürpriz güzergâhlar ile daha çok noktaya sefer düzenlemeye ve daha çok ilimizi Pamukkale ile buluşturmaya devam edeceğiz. Pamukkale kalitesini ve yılların tecrübesini Bolu, Karabük ve Safranbolu ile buluşturmak için gün sayıyoruz. Her zamanki gibi misafirlerimize en iyi hizmeti sunma konusundaki kararlılığımızla, bu yaz da sevdiklerine ve tatil noktalarına ‘keyifli yolculuklar’ ile ulaşmalarını sağlayacağız” diye konuştu.
4 - 5 Şubat 1931’de Denizli ziyaretinde bulunan Mustafa Kemal Atatürk’ü, tren garında karşılayan TBMM 1. Dönem Denizli Milletvekili Hüseyin Mazlum Bababalım’ın sohbet esnasında Atatürk’e aktardığı kara yolu ile şehirlerarası yolcu taşımacılığı fikrinden yola çıkılarak başlayan ve 1962 yılında kurulan Pamukkale Turizm, sektörünün referans markası olmaya devam ediyor. 61 yıldır aynı heyecan ile büyümeye devam ettiklerini belirten Bababalım, sezon öncesi çok fazla talep aldıkları Karabük, Safranbolu ve Bolu seferleri için hazırlıkların tamamladığı ve 24 Mayıs itibariyle bu güzergahlarda seferlerine başlayacağını müjdeledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri