Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Spor 01 Ağustos 2024 - 17:41 Yorum: 0

P. Karşıyaka, Damien Jefferson’ı kadrosuna kattı

P. Karşıyaka, son olarak Filou Oostende forması giyen 26 yaşındaki ABD’li forvet oyuncusu Damien Jefferson’ı kadrosuna kattığını duyurdu.Basketbol Süper Ligi ekiplerinden P. Karşıyaka, yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmeye devam ed...

P. Karşıyaka, Damien Jefferson’ı kadrosuna kattı

P. Karşıyaka, son olarak Filou Oostende forması giyen 26 yaşındaki ABD’li forvet oyuncusu Damien Jefferson’ı kadrosuna kattığını duyurdu.
Basketbol Süper Ligi ekiplerinden P. Karşıyaka, yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Birçok oyuncusu ile yollarını ayıran Kaf-Kaf, dış transferde de hareketli günler yaşıyor. Bünyesine daha önce Muhsin Yaşar, Daron Russel, Jerry Boutsiele ve James Webb’i katan yeşil-kırmızılılar, şimdi de Belçika temsilcisi Filou Oostende’den 26 yaşındaki ABD’li forvet oyuncusu Damien Jefferson’ı renkleri bağladı. Konuyla ilgili yeşil-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, “Son olarak Belçika Ligi takımlarından Filou Oostende’de forma giyen Damien Jefferson Pınar Karşıyaka’mızda” ifadelerine yer verildi.
Öte yandan Damien Jefferson, Belçika Ligi’nde 29.9 dakika süre alırken; 16.6 sayı, 5.9 ribaund ve 2.5 asist ortalamalarını tutturdu. ABD’li oyuncu Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde ise 31.6 dk, 14.7 sayı, 5.8 ribaund ve 2.8 asistle oynadı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri