malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
11:30 Polisin denetimlerinde bin 447 kişi sorguladı11:30 Eskişehir’de 9 bin 579 araç ve sürücü denetlendi11:29 Muğla Orman Bölge Müdürlüğü’nde 75 noktada orman emvali denetimi gerçekleşt...11:26 Uslu: "Niğde’nin en önemli tarım ürünü olan patatese çok önem veriyoruz"11:26 Rusya’dan Kiev’e dron saldırısı: 1 ölü, 5 yaralı11:25 Prof. Dr. Ali Kurt’a vefa11:25 Ortaca’da pamuk ve pikan cevizi üretiminde kontroller başarıyla tamamlandı11:24 Başkan Palancıoğlu: “Havacılık ve uzay sanayisine daha güçlü geliyoruz”11:23 SANKO Sanat Galerisi’nde “Mekan ve İnsan” temalı resim sergisi11:21 Şüphelinin evinden uyuşturucu çıktı11:21 Cumhuriyet Bayramı’nda Fethiye’de sahil güvenlik botu ziyarete açılıyor11:21 Sinop’ta balıkçı tezgahları şenlendi: 1,3 kiloluk palamutlar 100 lira11:17 Kur’an kursu öğrencileri harçlıklarını bağışlayarak depremzede çocuklara eğ...11:16 Çanakkale’de 2 yılda 277 orman yangınında 9 bin 859 futbol sahası büyüklüğü...11:16 Fethiye’de çiftçilere üretim planlaması ve destekleme modeli anlatıldı11:15 Trendyol Süper Lig’in en çok gol atanı ile en az yiyeni karşı karşıya11:12 İki grup arasında çıkan kavgada 1 kişi silahla yaralandı11:11 Beşiktaş, Galatasaray deplasmanında 7 maçtır kazanamıyor11:10 Geleceğin E hali Kongresi’nde binlerce eczacı bir araya geldi11:10 Seydikemer’de öğrencilere toplum destekli polislik eğitimi verildi
Yerel 26 Ekim 2024 - 08:53 Yorum: 0

Özel Harekat polislerinden nefes kesen tatbikat

Bitlis Emniyet Müdürlüğü Polis Özel Harekat (PÖH) timlerinin kaçırma ve rehin alma olaylarına hazırlıklı olmak amacıyla düzenledikleri tatbikat nefesleri kesti.Bitlis’te Özel Harekat polislerinin gerçekleştirdiği tatbikat film sahneler...

Özel Harekat polislerinden nefes kesen tatbikat

Bitlis Emniyet Müdürlüğü Polis Özel Harekat (PÖH) timlerinin kaçırma ve rehin alma olaylarına hazırlıklı olmak amacıyla düzenledikleri tatbikat nefesleri kesti.
Bitlis’te Özel Harekat polislerinin gerçekleştirdiği tatbikat film sahnelerini aratmazken, sis bombalarının içerisinde rehineleri kurtaran timlerim görüntüsü izleyenleri kendine hayran bıraktı. Senaryo gereği rehin alınan yolcuların serbest bırakılması için müzakerecinin çabalarının sonuç vermemesi üzerine Özel Harekat tarafından araca operasyon düzenlendi.
Otobüs ve içindekileri rehin alan silahlı saldırgana yönelik PÖH timleri tarafından yapılan operasyonda saldırgan etkisiz hale getirilirken, rehineler ise kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.
Nefes kesen tatbikata özel hareket polislerine 12 Acil Sağlık ve Bitlis Belediyesi itfaiye ekipleri de destek verdi.

Özel Harekat polislerinden nefes kesen tatbikatÖzel Harekat polislerinden nefes kesen tatbikat
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri