Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 01 Eylül 2024 - 14:16 Yorum: 0

Otomobil tıra çarptı: 1 ölü, 5 yaralı

Muş’ta ’U’ dönüşü yapan tıra çarpan otomobilde bulunan 1 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi yaralandı.Alınan bilgilere göre kaza, Muş-Bingöl kara yolu üzerindeki Murat Köprüsü mevkiinde meydana geldi. İsa Türk’ün kullandığı 09 LG 830 pl...

Otomobil tıra çarptı: 1 ölü, 5 yaralı

Muş’ta ’U’ dönüşü yapan tıra çarpan otomobilde bulunan 1 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi yaralandı.
Alınan bilgilere göre kaza, Muş-Bingöl kara yolu üzerindeki Murat Köprüsü mevkiinde meydana geldi. İsa Türk’ün kullandığı 09 LG 830 plakalı otomobil, ’U’ dönüşü yapmakta olan 49 AAL 184 plakalı tıra çarptı. Kaza sonucunda otomobil sürücüsü ile Şevval Başak, Merve Başak, Havvanur Türk ve Hayrunisa Türk yaralanırken, 43 yaşındaki Saniye Karadağ ise olay yerinde hayatını kaybetti. Olayın ardından çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye AFAD, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Muş Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Kazanın ardından güvenlik güçleri, trafiğin aksamaması için yolda kontrollü geçişi sağlarken, kullanılamaz hale gelen otomobil ise çekici yardımıyla yoldan kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri