malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
01:13 Şanlıurfa’da asayiş uygulamasında aranan 22 şüpheli yakalandı23:54 Takıntılı komşu genç kızı sokak ortasında boynundan bıçaklayıp darp etti23:35 Osmangazi’de muhteşem Cumhuriyet Bayramı konseri23:31 Cumhuriyet coşkusu Berkay’la kutlandı23:27 Edirne’de direğe çarpan aracın içinde sıkışan sürücü yaralandı23:02 Kerem Aktürkoğlu’ndan ilk 45 dakikada hat-trick22:53 İran Dini Lideri Hamaney’den İbranice paylaşım: “Siyonist rejim, İran’a ili...22:50 Ufuk Kahraman: "Artık yukarı doğru tırmanmak istiyoruz"22:49 Osman Zeki Korkmaz: "Kırılganlığı üzerimizden atmamız lazım"22:39 Ankara’da iki ayrı kaza: 5 yaralı22:14 Köyceğiz’deki tarım bölümünün çalışmaları Tataristan’a örnek oldu22:10 Jose Mourinho: “Kaçırdığımız goller sonrası hayal kırıklığı yaşadım”22:08 Marmaris Bördübet’te çıkan orman yangını kontrol altına alındı22:08 8 gollü Inter - Juventus maçına Kenan Yıldız damga vurdu22:07 Bilecik’te 101 yamaç paraşütçüsünden ’Ata’ya Saygı Uçuşu’21:51 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: “Şu ana kadar ulaşım ve haberleşmeye...21:50 İsmet Taşdemir: “Yediğimiz talihsiz gol gardımızı düşürdü”21:50 İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan: “Siyonist rejimin saldırısına uygun karşılığ...21:48 Batman’da aracın çarptığı aydınlatma direği devrildi21:25 Gürcistan Cumhurbaşkanı Zurabişvili: "Seçimleri tanımıyorum"
Spor 27 Ekim 2024 - 22:49 Yorum: 0

Osman Zeki Korkmaz: "Kırılganlığı üzerimizden atmamız lazım"

İstanbulspor Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz, takım üzerindeki kırılganlığı bir an önce atmaları gerektiğini söyledi.Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında İstanbulspor evinde karşılaştığı Boluspor’a 2-1 yenildi. Müsabakanın ardından...

Osman Zeki Korkmaz: 'Kırılganlığı üzerimizden atmamız lazım'

İstanbulspor Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz, takım üzerindeki kırılganlığı bir an önce atmaları gerektiğini söyledi.
Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında İstanbulspor evinde karşılaştığı Boluspor’a 2-1 yenildi. Müsabakanın ardından basın toplantısında açıklamalarda bulunan İstanbulspor Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz, "Son birkaç haftadır oyun olarak toparladık ama takımda bir kırılganlaşma var. Çok kolay goller yiyoruz. Gol yiyince basit denir ama gol yediğimiz zaman şoka giriyoruz. Çıkmamız zaman alıyor. Kocaeli maçının benzerini oynadık. Gol yedik arkasından gol yedik. 2-0’dan sonra maçı alabilecek oyunu oynadık ama kritik pozisyonları kullanamadık. Bazen anlarını oynayabilmemiz gerekiyor. Bu kırılganlığı üzerimizden atmamız lazım. Kararlı daha istekli olmamız lazım. Bu kırılganlığı üzerimizden atacağımızı düşünüyorum. Çünkü 1. Lig’de arka arkaya maç kaybetmeye alışkın değiliz. Duygusal, psikolojik süreç yaşıyoruz. En kısa zamanda bunun içinden çıkacağız" şeklinde konuştu.

"Bu hakem nasıl rapor edilecek göreceğiz"
Hakem Furkan Aksuoğlu’nun performansının sorulması üzerine Korkmaz, "Kendisine söyledim performansıyla ilgili düşüncemi. O da bana antrenörlüğümle ilgili düşüncesini söyledi. İyi düşünceleri için kendisine teşekkür ediyorum. Biz hakemlere performanslarıyla ilgili en ufak olumsuz bir şey söylediğimiz zaman bu rapor edilir ve ceza alırız. Bu hakem nasıl rapor edilecek göreceğiz bakalım. Hep birlikte takipçisi olun lütfen" diye cevap verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri