Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 17 Mayıs 2024 - 19:08 Yorum: 0

Orhaneli’nde 19 Mayıs etkinlikleri kapsamında motosiklet turu yapıldı

Bursa’nın Orhaneli ilçesinde 19 Mayıs etkinlikleri kapsamında motosiklet turu düzenlendi.19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı “Gençlik Haftası” etkinlikleri kapsamında A. Necati Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür...

Orhaneli’nde 19 Mayıs etkinlikleri kapsamında motosiklet turu yapıldı

Bursa’nın Orhaneli ilçesinde 19 Mayıs etkinlikleri kapsamında motosiklet turu düzenlendi.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı “Gençlik Haftası” etkinlikleri kapsamında A. Necati Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü’nce ilçe genelinde Motosiklet sürücü belgeli sürücülerin katılabileceği “Motosiklet Turu” etkinliği yapıldı.
Yapılan etkinlikte lise önünde toplanan motosiklet sürücüleri trafik polisleri gözetiminde ilçe merkezinden geçiş yapıp Bursa karayolundaki Akçabük Mahallesine kadar ilerleyip oradan geri dönüş alarak Zafer caddesinde etkinliği noktaladı.
Yapılan etkinlikte motosikletli araçların trafikte fark edilmesi ve kask kullanımının önemi vurgulandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri