Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 14 Ekim 2024 - 22:54 Yorum: 0

“Ölümü sevdiren adam Selim Gündüzalp binlerce kişinin hayatına yön verdi”

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, “Ölümü Sevdiren Adam” başlıklı ustalara saygı programıyla şehrin önemli değerlerinden Gündüzalp’i vefatının yıl dönümünde yad etti. Yazar Senai Demirci, “Hakikat heyecanını sonuna kadar yaşayan nadir insanlar...

“Ölümü sevdiren adam Selim Gündüzalp binlerce kişinin hayatına yön verdi”

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, “Ölümü Sevdiren Adam” başlıklı ustalara saygı programıyla şehrin önemli değerlerinden Gündüzalp’i vefatının yıl dönümünde yad etti. Yazar Senai Demirci, “Hakikat heyecanını sonuna kadar yaşayan nadir insanlardandır” ifadelerini kullandı. Yazar Ömer Sevinçgül ise Gündüzalp’i “Ölümü en iyi anlayan isimlerden biri” olarak nitelendirdi.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi, şehrin önemli değerlerini ve isimlerini gerçekleştirdiği vefa programlarıyla hatırlıyor.Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, Ekim Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında bu kez Sakarya’nın tanınmış yazarlarından olan, ilim ve sanat tutkunu gençlerin çok sevdiği Selim Gündüzalp’i bir ustalara saygı programında andı.
“Ölümü Sevdiren Adam: Selim Gündüzalp” program Sosyal Gelişim Merkezi’nde (SGM) gerçekleştirildi. Etkinliğin konuşmacı misafirleri ise Yazar Senai Demirci ile Ömer Sevinçgül oldu. Şehirdeki kültür sanat dostları anma programına yoğun ilgi gösterdi. Konuşmacı yazarlar ve söz alan isimler, Selim Gündüzalp’in özellikle ölümü çok iyi anlayan, yaşayan ve hayatına bu hakikatle yön veren isimlerden biri olduğunu vurguladı. Gündüzalp’i tanıyan öğrencileri, dostları ve sanatçı arkadaşları O’nun örnek bir şahsiyet olduğunu hatırlatarak, hayatından kesitlerin binlerce kişiye örnek olduğunu ifade etti.
Senai Demirci, “Sözünü tekrarlamayan hakikat heyecanını sonuna kadar yaşayan nadir insanlardandır Selim abi. Hakikatin heyecanı dediğim şey şu, yüz göz olmuyorsun hakikatle. O seni sürekli heyecanlandırıyor, yeni doğumlar yapmana sebep olup yeni fikirler ve cümleler kurmana vesile oluyor” dedi.Yazar Ömer Sevinçgül ise, “Ölüm dediğin bir vesile, hepimizin başına gelecek. Önceden hazırlık yapmak çok önemlidir. Bunu en iyi anlayanlardan biri de Selim kardeşimdi. Hep bundan bahsederdi, gelen insanlara da anlatırdı. Ömrünü boş geçirmemeye çalışırdı. Muhabbetleri genel olarak bunun üzerineydi. İmana hizmeti asıl maksat bilmişti. Ölüm korkulacak bir şey değil, ölüm bir nimet ölüm bir mahlûk” ifadelerini kullandı.

“Ölümü sevdiren adam Selim Gündüzalp binlerce kişinin hayatına yön verdi”“Ölümü sevdiren adam Selim Gündüzalp binlerce kişinin hayatına yön verdi”
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri