malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 19 Ekim 2024 - 12:13 Yorum: 0

Oltu Halk Kütüphanesi’ne yeni müdür atandı

Oltu Halk Kütüphanesi Müdürlüğü’ne Ceren Alptürkan Erdil atandı. Erdil, göreve başlamasıyla birlikte, kütüphanenin yeni yüzü olarak Oltu halkına hizmet vermeye hazır olduğunu belirtti.Önceki müdür Şafak Gürbüz’ün eski görevine dönmesin...

Oltu Halk Kütüphanesi’ne yeni müdür atandı

Oltu Halk Kütüphanesi Müdürlüğü’ne Ceren Alptürkan Erdil atandı. Erdil, göreve başlamasıyla birlikte, kütüphanenin yeni yüzü olarak Oltu halkına hizmet vermeye hazır olduğunu belirtti.
Önceki müdür Şafak Gürbüz’ün eski görevine dönmesinin ardından boş kalan müdürlüğe, İstanbul Adalar İlçe Halk Kütüphanesi’nden atanan Erdil, "Oltu biraz bakımsız gibi görünse de misafirperver halkı ve zengin tarihiyle dikkat çekiyor. Çok güzel bir kütüphanemiz var. İlçemizde bulunmaktan ve görev yapmaktan çok mutluyum. Herkesi kütüphanemize bekliyoruz" dedi.
Ceren Alptürkan Erdil, 1980 yılında Ankara’da doğdu. Hacettepe Üniversitesi Kütüphanecilik Bölümü Dokümantasyon ve Enformasyon Anabilim Dalı’ndan 2003 yılında mezun oldu. Özel sektörde bir süre çalıştıktan sonra Kırıkkale İl Halk Kütüphanesi ve Adalar Büyükada İlçe Halk Kütüphanesi’nde görev aldı. Evli olan Ceren Alptürkan Erdil, 26 Eylül 2024 tarihinde Oltu İlçe Halk Kütüphanesi’nde göreve başladı.

Oltu Halk Kütüphanesi’ne yeni müdür atandı
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri