Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
04:20 İsrail Nuseyrat ve Cibaliye mülteci kamplarını vurdu: En az 11 ölü04:19 ABD Savunma Bakanı Austin İsrail Savunma Bakanı Gallant ile görüştü03:45 Küçükçekmece’de toprak kayması: Bir bina tahliye edildi03:33 Ankara’da eğlence merkezinde bir kişi görüştüğü kadını öldürdükten sonra ke...03:27 Afyonkarahisar’da 4.4 büyüklüğünde deprem03:15 Bursa’da torun dehşeti: Para vermeyen dedesini ve 2 kişiyi öldürdü03:08 Yan bakma kavgası can aldı: 1 ölü02:55 Amasya Pancar Ekicileri Kooperatifi seçimini Mustafa Saatcı kazandı02:22 Eyüpsultan’da elektrik direği havai fişek gibi patladı02:02 Karabük’te aniden bastıran sağanak hayatı olumsuz etkiledi: Metrekareye 24...01:35 Avcılar’da göl kenarındaki ağaçlık alanda elleri, ayakları ve ağzı bağlı ha...01:20 Bursa’da sağanak sonrası ’mini süper hücre’ görüldü00:58 Kuşadası Sokak Festivali düzenlenen konserler ile şenlendi00:49 Ağrı’da her türlü toplantı ve gösteri yürüyüşü iki gün süreyle yasaklandı00:46 13 polisin şehit edildiği terör saldırısı ile ilgili gözaltına alınan 8 şüp...00:41 Diyarbakır’da damat ve kuzeninin öldürüldüğü aile içi kavgada 3 kişi yakala...00:40 Sultanbeyli Belediye Başkanı Ali Topbaş’tan 6 ayda 25 proje00:33 Avcılar E-5 Karayolu’nda kaza: 4 yaralı00:27 Ağaca çarpan Tofaş ikiye bölündü: 2 yaralı00:11 Düğün evi cenaze evine döndü: Tüfekle havaya ateş eden şahıs, kuzenini öldü...
Sahil Park
Kültür 24 Kasım 2023 - 12:44 Yorum: 0

Öğretmenler Günü THM Konseri: ‘Ninni’ Gazzeli annelere ithaf edildi

Samsun’un Çarşamba ilçesinde ’Öğretmenler Günü’ne özel düzenlenen Türk sanat müziği (THM) konserinde ‘Ninni’ isimli eser, Gazzeli annelere ithaf edildi.Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla, Çarşamba Belediyesi tarafından Türkiye...

Öğretmenler Günü THM Konseri: ‘Ninni’ Gazzeli annelere ithaf edildi

Samsun’un Çarşamba ilçesinde ’Öğretmenler Günü’ne özel düzenlenen Türk sanat müziği (THM) konserinde ‘Ninni’ isimli eser, Gazzeli annelere ithaf edildi.
Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla, Çarşamba Belediyesi tarafından Türkiye’nin 100. Yılı Kültür Sanat Etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel Türk Halk Müziği Korosu Konseri, Cemil Şensoy Kültür Merkezi’nde yapıldı. 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel olarak düzenlenen konser, salonu dolduran Çarşambalıların beğenisini kazandı. Konserin öne çıkan eserlerinden birisi ise Şef Ömer Kutlu Emirli’nin annesine yazdığı ve bestelediği "Ninni" isimli eseri oldu.
Emirli, bu duygusal eseri Gazzeli annelere ithaf ederek, salonda bulunan katılımcıların büyük takdirini topladı. Program sonunda konuşan Koro Şefi Ömer Kutlu Emirli, “Değerli öğretmenlerimiz sizler, ‘Öğretmenler! Yeni nesil sizlerin eseri olacaktır’ diyen Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün öğretmenlerisiniz bu değeri burada yansıttığınızı görüyorum. Bu bağlamda bizlerin bugüne gelmemizde emeği olan bütün öğretmenlerimizi de saygı ile anıyorum. Bununla birlikte üzerimde öğretmenlerim kadar emeği çok olan annem için yazmış olduğum ‘Ninni’ eserimi bu akşam Gazzeli annelere ithaf etmekten mutluluk duyuyorum” dedi.
Konser programına ayrıca Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, ilçe protokolü ve vatandaşlar katıldı.
Program, Kaymakam Şükrü Yıldırım’ın Şef Ömer Kutlu Emirli’ye plaket takdimi, koroda yer alan öğretmenlere çiçek hediye etmesi ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri