Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
04:20 İsrail Nuseyrat ve Cibaliye mülteci kamplarını vurdu: En az 11 ölü04:19 ABD Savunma Bakanı Austin İsrail Savunma Bakanı Gallant ile görüştü03:45 Küçükçekmece’de toprak kayması: Bir bina tahliye edildi03:33 Ankara’da eğlence merkezinde bir kişi görüştüğü kadını öldürdükten sonra ke...03:27 Afyonkarahisar’da 4.4 büyüklüğünde deprem03:15 Bursa’da torun dehşeti: Para vermeyen dedesini ve 2 kişiyi öldürdü03:08 Yan bakma kavgası can aldı: 1 ölü02:55 Amasya Pancar Ekicileri Kooperatifi seçimini Mustafa Saatcı kazandı02:22 Eyüpsultan’da elektrik direği havai fişek gibi patladı02:02 Karabük’te aniden bastıran sağanak hayatı olumsuz etkiledi: Metrekareye 24...01:35 Avcılar’da göl kenarındaki ağaçlık alanda elleri, ayakları ve ağzı bağlı ha...01:20 Bursa’da sağanak sonrası ’mini süper hücre’ görüldü00:58 Kuşadası Sokak Festivali düzenlenen konserler ile şenlendi00:49 Ağrı’da her türlü toplantı ve gösteri yürüyüşü iki gün süreyle yasaklandı00:46 13 polisin şehit edildiği terör saldırısı ile ilgili gözaltına alınan 8 şüp...00:41 Diyarbakır’da damat ve kuzeninin öldürüldüğü aile içi kavgada 3 kişi yakala...00:40 Sultanbeyli Belediye Başkanı Ali Topbaş’tan 6 ayda 25 proje00:33 Avcılar E-5 Karayolu’nda kaza: 4 yaralı00:27 Ağaca çarpan Tofaş ikiye bölündü: 2 yaralı00:11 Düğün evi cenaze evine döndü: Tüfekle havaya ateş eden şahıs, kuzenini öldü...
Sahil Park
Kültür 23 Kasım 2023 - 13:36 Yorum: 0

Öğrenciler Hacivat-Karagöz oyununu anneleri ile izledi

Van Büyükşehir Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında ilkokul öğrencileri için Hacivat-Karagöz gölge oyunu etkinliği düzenliyor.Çocuk ve gençlerin gelişimine katkıda bulunmak için çeşitli sanat ve kültür etkinlikleri düzenley...

Öğrenciler Hacivat-Karagöz oyununu anneleri ile izledi

Van Büyükşehir Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında ilkokul öğrencileri için Hacivat-Karagöz gölge oyunu etkinliği düzenliyor.
Çocuk ve gençlerin gelişimine katkıda bulunmak için çeşitli sanat ve kültür etkinlikleri düzenleyen Van Büyükşehir Belediyesi, merkez ve ilçelerde yapmış olduğu çalışmalarını sürdürüyor. Van Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ozan Balcı’nın talimatlarıyla yeni bir projeyi hayata geçiren Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, ilkokul öğrencileri için Hacivat-Karagöz oyunları düzenliyor. Etkinliklere öğrenciler anneleri ile birlikte katılarak keyifli zaman geçiriyor.
Çocuklar gösteriyi büyük keyif ile izlerken, anneleri ise bu tür etkinliklerin yıl boyunca yapılması gerektiğini belirterek, yapılan çalışmalar için Van Büyükşehir Belediyesine teşekkür ettiler. Yapılan etkinliğin ardından çocuklara kitap hediye edilerek, çeşitli ikramlar verildi.
İki gün sürecek olan etkinliğe günlük ortalama 700 kişi katılıyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri