malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 24 Ekim 2024 - 11:00 Yorum: 0

Öğrenci servisinin karıştığı kazada ölü sayısı 4’e yükseldi

Afyonkarahisar’da öğrenci almaya giden servis aracının otomobille çarpıştığı kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 4’e yükseldi. Ayrıca hayatını yitirenlerin kimlikleri de belli oldu.Kaza, sabah erken saatlerde Sandıklı ilçesi Alagöz kö...

Öğrenci servisinin karıştığı kazada ölü sayısı 4’e yükseldi

Afyonkarahisar’da öğrenci almaya giden servis aracının otomobille çarpıştığı kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 4’e yükseldi. Ayrıca hayatını yitirenlerin kimlikleri de belli oldu.
Kaza, sabah erken saatlerde Sandıklı ilçesi Alagöz köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, B.D., idaresindeki 03 AFN 701 plakalı okul servis aracı öğrenci almaya giderken henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü Mustafa Çimen’in kullandığı 20 AGS 934 plakalı otomobille çarpıştı. Şarampole devrilen otomobildeki sürücü ile Durmuş Tanrıkulu, Rasime Tanrıkulu, Yadigar Çimen ve Emine Çimen ağır yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ambulanslarla, Afyonkarahisar’daki hastanelere kaldırılan yaralılardan sürücü Mustafa Çimen, Durmuş Tanrıkulu, Rasime Tanrıkulu ve Yadigar Çimen yapılan müdahaleye rağmen kurtarılmayarak yaşamını yitirdi. Emine Çimen’in ise tedavisinin devam ettiği ve durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.
Kazanın ardından savcılık tarafından soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Öğrenci servisinin karıştığı kazada ölü sayısı 4’e yükseldi
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri