Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Türkiye 18 Ağustos 2024 - 13:32 Yorum: 0

Odunpazarı’nda voleybol yaz okuluna büyük ilgi

Odunpazarı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğünün çocukların yaz aylarını verimli geçirmesi, tatil yaparken de kendilerini geliştirmesi ve spor yapması için açtığı Yaz Spor Okulları çalışmalarına devam ediyor.Yaz Spor Okulları çerçevesind...

Odunpazarı’nda voleybol yaz okuluna büyük ilgi

Odunpazarı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğünün çocukların yaz aylarını verimli geçirmesi, tatil yaparken de kendilerini geliştirmesi ve spor yapması için açtığı Yaz Spor Okulları çalışmalarına devam ediyor.
Yaz Spor Okulları çerçevesinde açılan Voleybol Yaz Spor Okulu’na çocuklar yoğun ilgi gösterdi. Sadece 2013-2016 doğumlu öğrencilerin katılabildiği Voleybol Yaz Okulu’nda 150 öğrenci bulunuyor. Antrenmanlarını Mehmet Terzi Spor Salonu’nda yapan Voleybol Yaz Spor Okulu’nda çalışmalar haftada iki gün gerçekleşiyor.

"Çocuklarımızın beden sağlığı da ruh sağlığı da bizim için önemli"
Voleybol Yaz Spor Okulu’nda çocuklara sadece voleybol eğitimleri verilmediğini belirten Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Odunpazarı Belediyesi’nin Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Türk gençliği, sağlıklı yetişip spor yaparsa ulusumuzun geleceği güvence altındadır” sözünü benimsediğini kaydetti. Bu doğrultuda çocuklar için çalışmalarına devam edeceklerini ifade eden Başkan Kurt, “Çocuklarımızın beden sağlığı da ruh sağlığı da bizim için önemli. Çocuklarımız aydınlık Türkiye’nin teminatıdır. Odunpazarı Belediyesi bunu asla unutmayacak ve çalışmalarını bu bilinçle sürdürecek” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri