Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
19:15 Van’da 17 kilo 756 gram metamfetamin ele geçirildi19:14 Muş Valisi Çakır, yerel üreticileri destekleyerek doğal sebze ve meyve satı...19:13 Kütahya’da iki işçi servisi çarpıştı: 3 yaralı19:12 Freni patlayan kepçe 7 aracı biçti: 8 yaralı19:10 Muş’ta hakemler ve gözlemciler sezon açılışını yaptı19:10 Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanl...19:03 Ağaçtan düşen vatandaş 3 saat süren çaba ile hastaneye ulaştırılabildi18:59 İstanbul’da ehliyetsiz kullandığı araçla Oğuz Murat Aci’nin ölümüne neden o...18:58 Çiçekdağı’nda ücretsiz İngilizce kursu başlıyor18:41 Bahçıvan arkadaşını ziyarete gelen şahıs Rojin’in cansız bedenini buldu18:38 Motosiklet sürücüsü 1 aylık yaşam mücadelesini kaybetti18:37 AK Partili Dağ’dan Karşıyaka Stadı açıklaması: "Bugün derseniz bugün, yarın...18:35 Hava sıcaklığı perşembe gününden itibaren hissedilir derecede azalacak18:33 Limiti 100 bin lira ve üzerindeki kredi kartlarından 750 liralık pay alınma...18:18 El hijyeni sağlığın ilk adımı18:17 Ukrayna’da eğlence mekanlarına baskın: Askerlik çağındaki erkekler gözaltın...18:17 Malatya’da yasa dışı silah ticareti operasyonu: 3 tutuklama18:13 CHP lideri Özel: "Türkiye Cumhuriyeti devletiyle, milletiyle ülkesiyle bölü...18:12 Aksaray’da iş yerinde 11 adet kaçak cep telefonu ele geçirildi18:12 Anne adaylarına yol gösteren eğitim
Siyaset 15 Ekim 2024 - 17:03 Yorum: 0

Öcalan hakkında ’şartlı salıverme’ teklifine şehit ve gazi derneklerinden tepki

DEM Parti tarafından meclise sunulan ’şartlı salıverme’ teklifine şehit ve gazi dernekleri tepki gösterdi. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Haşim Sivri komisyona gönderilen kanun teklifi hakkında...

Öcalan hakkında ’şartlı salıverme’ teklifine şehit ve gazi derneklerinden tepki

DEM Parti tarafından meclise sunulan ’şartlı salıverme’ teklifine şehit ve gazi dernekleri tepki gösterdi. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Haşim Sivri komisyona gönderilen kanun teklifi hakkında açıklama yaptı.
Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) tarafından meclise sunulan müebbet hapis cezası alanları kapsayan 110 maddelik ’şartlı salıverme’ kanun teklifine şehit ve gazi dernekleri tepki gösterdi. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Haşim Sivri kanun teklifine karşı yaptığı açıklamada, “Uyuyan sinir uçlarımız uyandırılırsa önünde duramayacakları bir sele maruz kalacaklarını asla unutmasınlar” dedi.

“Şehitlerimizin kanı şimdiye kadar yerde kalmamıştır ve bundan sonra da kalmayacaktır”
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Haşim Sivri yaptığı açıklamada, “Bölücü terör örgütünün, maalesef Gazi Meclisimizde bulunan sözde siyasi temsilcilerinin terörist başı ve tüm terör olaylarının baş müsebbibi olan bebek katili Abdullah Öcalan’a ve diğer teröristlere özgürlük kisvesi altında başlattıkları eylem ve açıklamalar şu anda meclis komisyonlarına taşınmak istenmektedir. 8 Ekim 2024 tarihinde, aralarında bebek katili Abdullah Öcalan ve ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılanların şartlı salıverilmelerini de kapsayan 110 maddelik kanun teklifi meclis komisyonuna sunulmuştur. Ne ilginçtir ki teklif jet hızıyla komisyona gelmiştir. Bu deli saçması tasarı komisyona gelirken hamasi vatan ve millet nutukları atanlar nerededir? Yoksa bir oldubittiye getirilip milletimizin sinir uçlarına dokunmak mı istiyorlar. Böyle bir şeyi asla yapmalarını önermiyoruz. Uyuyan sinir uçlarımız uyandırılırsa önünde duramayacakları bir sele maruz kalacaklarını asla unutmasınlar. Yüce milletimiz, şehit ailelerimiz 8 bin 500 lira, gazilerimiz asgari ücret düzeyinde maaş alıp, ekonomik sıkıntılar içerisinde mücadele ederken ve zaten yaralıyken bir de böyle bir yara daha açılmasını kabul etmiyoruz ve etmeyeceğiz. Teröre karşı mücadele ederken can veren bizler, kanlarımızla vatanın her karış toprağını sulayan şehit ve gazi ailelerimiz; Gazi Meclisimizin çatısı altında terör yandaşlarını, terör sevicilerinin barındırılmasını ve Türkiye Cumhuriyetimizin nimetlerinden faydalanmalarını istemiyoruz. Aziz milletimiz şehit anne, baba eş ve çocukları ile kahraman gazilerimiz olarak başta vatan evlatlarının katili, cani, bebek katili terörist başı Abdullah Öcalan olmak üzere ve diğer teröristlere özgürlük, şartlı salıverilme gibi saçma, akla ve gerçeğe uymayan bu deli saçması kanun teklifinin söz konusu bile edilmemesini önce hükümetimizden sonra Gazi Meclisimizde bulunan ülkesine ve milletine bağlı milletvekillerinden talep ediyor ve bu durumu lanetleyen açıklamalarını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri