Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Spor 11 Temmuz 2024 - 15:47 Yorum: 0

Nurettin Açıkalın: “Kısıtlama yine var, UEFA nezdinde yoğun çalışıyoruz”

Kayserispor Asbaşkanı Nurettin Açıkalın, UEFA’nın getirdiği transfer kısıtlamasıyla alakalı çalışmalarının sürdüğünü söyledi.Trendyol Süper Lig’de 2024-2025 sezonunun fikstür çekimi TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Te...

Nurettin Açıkalın: “Kısıtlama yine var, UEFA nezdinde yoğun çalışıyoruz”

Kayserispor Asbaşkanı Nurettin Açıkalın, UEFA’nın getirdiği transfer kısıtlamasıyla alakalı çalışmalarının sürdüğünü söyledi.
Trendyol Süper Lig’de 2024-2025 sezonunun fikstür çekimi TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde yapıldı. İlk haftayı BAY geçecek olan Kayserispor’da Asbaşkan Nurettin Açıkalın, basın mensuplarına değerlendirmelerde bulundu. Açıkalın, ”Bütün rakiplerimize başarılar diliyoruz. Fikstür ortaya çıktı, memnunuz. Bütün takımlar çalışma içinde. Yoğun bir transfer dönemi geçiyor. Bizim de oturmuş bir takımımız var. Sezona hazırlanıyoruz. Daha güzel daha verimli olacağını düşünüyoruz” diye konuştu.
Bu sezon yine transfer kısıtlaması olduğunu söyleyen Açıkalın, “Disiplin yönünden bir ceza bu. UEFA nezdinde yoğun bir çalışma var. Bunu yürütüyoruz. Kesinleşmiş bir şey yok” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri