Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 07 Kasım 2023 - 12:54 Yorum: 0

Necip Fazıl Kısakürek vefatının 40. Yıldönümünde yad edildi

Kültür sanat etkinliklerine bir yenisini daha ekleyen Afyonkarahisar Belediyesi, vefatının 40. yıldönümünde Necip Fazıl Kısakürek’i, ünlü müzisyen ve piyanist Yücel Arzen’in icra ettiği eserleriyle andı.Afyon Kocatepe Üniversitesi Atat...

Necip Fazıl Kısakürek vefatının 40. Yıldönümünde yad edildi

Kültür sanat etkinliklerine bir yenisini daha ekleyen Afyonkarahisar Belediyesi, vefatının 40. yıldönümünde Necip Fazıl Kısakürek’i, ünlü müzisyen ve piyanist Yücel Arzen’in icra ettiği eserleriyle andı.
Afyon Kocatepe Üniversitesi Atatürk Kongre Merkezi’nde düzenlenen anma gecesinde ünlü müzisyen Arzen, orkestra eşliğinde Kısakürek’in şiirlerinden bestelenen "Sakarya Türküsü", "Şarkımız Bizim", "Utansın", "Kaldırımlar", "Surda Bir Gedik Açtık" eserlerini söyledi.
Müzisyen ve aynı zamanda 28. dönem AK Parti İstanbul Milletvekili Yücel Arzen, birbirinden güzel eserlerini müzikseverlerin beğenesine sundu. Anma gecesi büyük bir beğeni ve ilgiyle izlendi. Yoğun bir katılımın gösterildiği Necip Fazıl Kısakürek’i Anma Gecesi’nde duygusal anlar yaşandı. Milli bir edebiyatçı olan Necip Fazıl Kısakürek’in hayatının yanı sıra Filistin’de yaşanan insanlık dışı zulme yönelik önemli kesitlerin de paylaşıldığı programda tam bir anma gecesi konsepti gerçekleşti.
Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve eşi Sevim Zeybek’in ev sahipliğinde düzenlenen geceye Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Betül Büyükkılıç, Afyonkarahisar Milletvekilimiz İbrahim Yurdunuseven, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Numan Yöner, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karabacak, Afyonkarahisar Baro Başkanı Turgay Şahin, kurum müdürleri, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri