Afyonkarahisar’da polis tarafından şüphe üzerine durdurulan bir otomobilin koltuğunun iç döşemesine zulalanan 4 kilo 542 gram uyuşturucunun eğitimli narkotik köpeği tarafından bulunduğu anlar polis kamerasına yansıdı.
Edinilen bilgilere göre, Afyonkarahisar-Kütahya karayolu üzerinde denetim yapan ekipler şüphe üzerine bir otomobili durdurarak arama yaptı. Aramada poşet içerisinde 4 kilo 542 gram uyuşturucu madde ele geçirildi. Olay sonrası araçta bulunan H.Ç., gözaltına alındı. Şahıs emniyetteki işlemleri sonrası sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Öte yandan uyuşturucunun bulunma anı anbean polis kamerasına yansıdı.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.