malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 21 Ekim 2024 - 10:56 Yorum: 0

Mut’ta yol bakım çalışmaları sürüyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mut ilçesine bağlı Çivi ve Ballı mahalleri ile Söğütözü yaylasını birbirine bağlayan 16 kilometrelik grup yolunda çift kat sathi asfalt kaplama çalışması yaptı.Büyükşehir Belediyesi, Mersin’deki her noktan...

Mut’ta yol bakım çalışmaları sürüyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mut ilçesine bağlı Çivi ve Ballı mahalleri ile Söğütözü yaylasını birbirine bağlayan 16 kilometrelik grup yolunda çift kat sathi asfalt kaplama çalışması yaptı.
Büyükşehir Belediyesi, Mersin’deki her noktanın kaliteli yollara kavuşması ve vatandaşların güvenle ulaşım sağlayabilmesi için gerçekleştirdiği yol çalışmalarına devam ediyor. Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, Mut’a bağlı Çivi ve Ballı mahalleleri ile Söğütözü yaylasını birbirine bağlayan 16 kilometre uzunluğunda ve 4,5 metre genişliğindeki yolu, 7 metreye çıkarırken, çift kat sathi kaplama asfalt çalışması da gerçekleştirdi.

"Köylülerimiz için daha sağlıklı bir yolumuz oldu"
Mut Koordinasyon Şube Müdürü Büşra Duman Akçay, Söğütözü yaylası ile Çivi ve Ballı mahallelerini birbirine bağlayan grup yolunda ilk önce altyapı, ardından da yol genişletme çalışmasının tamamlandığını belirtti. Akçay, "Hem üreticilerimiz için, hem de köy yollarını kullanan köylülerimiz için daha sağlıklı bir yolumuz oldu. 16 kilometre uzunluğundaki yolda, 4,5 metre olan yol genişliği 7 metreye çıkartıldı. Bölge halkımız, çiftçilerimiz, mahallelilerimiz çok memnun. Bundan sonra da çalışmalarımız devam edecek" dedi.

Mut’ta yol bakım çalışmaları sürüyor
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri