Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Kültür 21 Haziran 2024 - 14:52 Yorum: 0

Mustafa Sandal yaz boyunca sahnelerde olacak

Mustafa Sandal yaz boyunca Bursa, Antalya, İstanbul ve İzmir’de sevenleri ile buluşacak.Events Across Turkey’in 10 sezondur süren İstanbul Night Flight projesi, dünyaca ünlü müzisyenleri ağırlamaya devam ediyor. Serinin bu seneki konuk...

Mustafa Sandal yaz boyunca sahnelerde olacak

Mustafa Sandal yaz boyunca Bursa, Antalya, İstanbul ve İzmir’de sevenleri ile buluşacak.
Events Across Turkey’in 10 sezondur süren İstanbul Night Flight projesi, dünyaca ünlü müzisyenleri ağırlamaya devam ediyor. Serinin bu seneki konukları arasında Türkiye’nin en önemli pop yıldızları arasında yer alan Mustafa Sandal da bulunuyor. Mustafa Sandal; Tuluğ Tırpan ve Özgür Sevinç yönetimindeki Night Flight Symphony Orchestra & Choir eşliğinde büyük gösteri ile dinleyiciler karşısına çıkacak. Yaz boyunca Bursa, Antalya, İstanbul ve İzmir’de gerçekleşecek konserlerin biletleri Biletinal’da satışa çıktı.
Mustafa Sandal; 27 Temmuz’da Antalya Aspendos Antik Tiyatrosu, 2 Ağustos ve 3 Eylül’de Bursa Kültür Park Açık Hava Tiyatrosu, 21 ve 26 Ağustos’ta İstanbul Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi’nde, 5 ve 7 Eylül’de ise İzmir Bornova Aşık Veysel Açık Hava Sahnesi’nde sahne alacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri