malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 23 Ocak 2024 - 13:34 Yorum: 0

Mustafa Çalık Sokak konfora kavuşuyor

İzmit Mehmet Ali Paşa Mahallesi Mustafa Çalık Sokak’ta gerçekleştirilen yenileme çalışmasıyla bölgeye modern bir görünüm kazandırılıyor.Zamanla deforme olan ve vatandaşlar için tehlike arz eden bozuk yol ve kaldırımları yenileyen İzmit...

Mustafa Çalık Sokak konfora kavuşuyor

İzmit Mehmet Ali Paşa Mahallesi Mustafa Çalık Sokak’ta gerçekleştirilen yenileme çalışmasıyla bölgeye modern bir görünüm kazandırılıyor.
Zamanla deforme olan ve vatandaşlar için tehlike arz eden bozuk yol ve kaldırımları yenileyen İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Mehmet Ali Paşa Mahallesi Mustafa Çalık Sokak’ta ise beton yol, kaldırım çalışmalarını tüm sürdürüyor. İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 130 metre uzunluk, 3 metre genişliğindeki Çalık Sokak’taki yol çalışmasında 975 metreküp beton kullanılacak. Ekipler ayrıca yol kenarında biri 85 metre uzunluk 1.20 metre genişliğe sahip diğeri de 65 metre uzunluk 1.50 metre genişliğinde kaldırım inşa ediyor. Mehmet Ali Paşa Mahallesi Mustafa Çalık Sokak’ta çalışmalar kısa sürede tamamlanarak bölge sakinlerinin hizmetine sunulacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri