malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 18 Ekim 2024 - 19:22 Yorum: 0

Muş Gençlik Merkezi’nde hat sanatı eğitimi devam ediyor

Muş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Gençlik Merkezi’nde Güzel Sanat Atölyesi bünyesinde başlatılan “Hat Sanatı” eğitimleri yoğun ilgi görüyor.Geleneksel Türk sanatlarının önemli bir dalı olan hat sanatına meraklı gençler, bu eğit...

Muş Gençlik Merkezi’nde hat sanatı eğitimi devam ediyor

Muş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Gençlik Merkezi’nde Güzel Sanat Atölyesi bünyesinde başlatılan “Hat Sanatı” eğitimleri yoğun ilgi görüyor.
Geleneksel Türk sanatlarının önemli bir dalı olan hat sanatına meraklı gençler, bu eğitimlerle hem sanatsal becerilerini geliştirme fırsatı buluyor hem de zamanlarını değerlendiriyor. Eğitimlerde, temel hat teknikleri öğretilirken, öğrenciler çeşitli yazı stillerini öğrenerek bu alanda kendilerini geliştirme imkanı elde ediyorlar.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Arif Taşdemir, gençlerin sanata olan ilgisini artırmayı ve kültürel değerleri gelecek nesillere aktarmayı hedeflediklerini ifade ederek, bu tür eğitimlerin devam edeceğini vurguladı. Hat Sanatı eğitimine katılmak isteyenler, Gençlik Merkezi’ne başvurularını yaparak bu sanat dalıyla tanışma fırsatını yakalayabileceklerini ifade etti.

Muş Gençlik Merkezi’nde hat sanatı eğitimi devam ediyor
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri