Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Spor 23 Temmuz 2024 - 14:03 Yorum: 0

Muratpaşa’da yüzme bilmeyen kalmayacak

Muratpaşa Belediyesi Deniz Baykal Spor Kompleksi’nin, “Antalya’da yüzme bilmeyen kalmasın” sloganıyla başlayan ücretsiz kursları devam ediyor.Muratpaşa Belediyesi’nin, 30 milyonluk yatırımla Kızılarık Mahallesi’nde 8 bin metrekare alan...

Muratpaşa’da yüzme bilmeyen kalmayacak

Muratpaşa Belediyesi Deniz Baykal Spor Kompleksi’nin, “Antalya’da yüzme bilmeyen kalmasın” sloganıyla başlayan ücretsiz kursları devam ediyor.
Muratpaşa Belediyesi’nin, 30 milyonluk yatırımla Kızılarık Mahallesi’nde 8 bin metrekare alanda hayata geçirdiği Deniz Baykal Spor Kompleksi’nde ücretsiz yüzme eğitimleri verilmeye başladı. 8-14 yaş grubuna yönelik kursta 8 derste temel eğitim tamamlanıyor. Derslerde çocuklara yüzme sırasında nefes alma teknikleri, su üzerinde durma, yüzme stilleri ve teknikleri, kulaç atma ve suya atlama gibi temel yüzme eğitimleri veriliyor.

Yetişkinlere özel Su Cimnastiği
Deniz Baykal Spor Kompleksi’nin yüzme dalında baş antrenörü olan Erkin Er, tesiste ayrıca haftada 2 gün yetişkinlere özel su cimnastiği eğitimlerinin de gerçekleştirildiğini aktardı. Kursa katılan 8 yaşındaki Çınar Çelik, tahtayla yüzme, ayak çırpma gibi temel hareketleri kursta öğrendiğini söyledi. Rüzgar Demir ise, korkarak geldiği derslerde antrenörleri ve arkadaşlarının desteğiyle su korkusunu yendiğini aktardı. Demir, kursta kulaç atarak yüzme, su da dalma, geri geri yüzme ve yatarak yüzmeyi öğrendiğini paylaştı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri