Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
01:15 Hakkari ve ilçelerinde okullar bir gün tatil edildi01:09 ABD Başkanı Trump’tan İran’a askeri müdahale tehdidi01:04 Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığına Göksel Aşan atandı00:51 Serbest Güreş Milli Takımı, Avrupa üçüncüsü00:46 Yüksekova’da şiddetli fırtına: Çatılar uçtu, üzerine beton parçası düşen ar...00:34 Karaman’da kavga ihbarına giden polislere konfetili sürpriz00:26 Emniyet müdüründen emniyet kemeri takmayan sürücüye ceza yerine çikolata ta...00:22 Sivas’ta nisan karı... Kent merkezi beyaza büründü00:18 Malatya’da otomobil aydınlatma direğine çarptı: 1 ölü, 2 yaralı00:05 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Endonezya Cumhurbaşkanı Subianto’yu havalimanında ka...00:05 Şemdinli’de sağanak etkili oldu, hastaneyi su bastı23:59 Yüksekova’da sel sularında mahsur kalan sürücüyü belediye ekipleri kurtardı23:56 Barcelona yarı final kapısını araladı23:54 ABD Başkanı Donald Trump, nükleer anlaşma sağlanamaması halinde İran’a karş...23:48 Şırnak’ta 19 yaşındaki çoban hayvanlarını otlattığı yerde ölü bulundu23:45 Antalya-Konya karayolunda kar yağışı etkili oldu: Kar kalınlığı yer yer 10...23:43 Hatay’da motosiklet ile otomobil çarpıştı: 1’i ağır 2 yaralı23:35 İlker Püren: "İkinci yarıdaki istek ve arzumuzu baştan ortaya koyabilmiş ol...23:35 TVF Başkanı Üstündağ: "Dünyada artık Türk voleybolu konuşuluyor"23:34 KYK, Bayburt’ta yurtta cinayet işlendiği iddiasını yalanladı
Spor 04 Nisan 2025 - 19:41 Yorum: 0

Murat Uçkun: "Kalan 6 haftayı da bu şekilde devam ettirip bitirmeyi düşünüyoruz"

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Murat Uçkun, 5-0’lık İstanbulspor mağlubiyetinin ardından genç ve tecrübesiz olmalarına rağmen oyuncuların karakter koyduğunu ve kalan haftalarda da bu şekilde devam edeceklerini söyledi.Trendyol 1. Li...

Murat Uçkun: 'Kalan 6 haftayı da bu şekilde devam ettirip bitirmeyi düşünüyoruz'

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Murat Uçkun, 5-0’lık İstanbulspor mağlubiyetinin ardından genç ve tecrübesiz olmalarına rağmen oyuncuların karakter koyduğunu ve kalan haftalarda da bu şekilde devam edeceklerini söyledi.
Trendyol 1. Lig’in 32. haftasında Yeni Malatyaspor, konuk olduğu İstanbulspor’a 5-0 mağlup oldu. Maç sonu düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Murat Uçkun, "Son 2 haftadır netice itibarıyla değil de oyun anlamında daha dirençli bir takım olarak oyunumuzu devam ettiriyorduk. Geçen hafta oynayan arkadaşlarımızdan 3’ü yoktu. Oyun gücümüzü etkiledi. Genç ve tecrübesiz bir takımız. Maçın başında yediğimiz gollerle kırılgan bir hüviyetteyiz. Üzüntü duyuyoruz ama genç arkadaşların koydukları karakterle sezon sonunda da en azından bu kadro içinde 5-6 oyuncuyu önümüzdeki sezona kazandırabilme düşünce içerisindeyiz. Kalan 6 haftayı da bu şekilde devam edip bitirmeyi düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber