malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 09 Şubat 2024 - 10:28 Yorum: 0

Murat Dağı Termal Kayak Merkezi marka tescil belgesi alındı

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Bölgenin en önemli turizm merkezi olan “Muratdağı Termal ve Kayak Merkezi" Gediz Belediyesi’nin başvurusu üzerine marka isim hakkı koruma altına alındı.Başkan Akçadurak, yaptığı açıklamada, “Bölgemizin en ö...

Murat Dağı Termal Kayak Merkezi marka tescil belgesi alındı

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Bölgenin en önemli turizm merkezi olan “Muratdağı Termal ve Kayak Merkezi" Gediz Belediyesi’nin başvurusu üzerine marka isim hakkı koruma altına alındı.
Başkan Akçadurak, yaptığı açıklamada, “Bölgemizin en önemli turizm merkezi olan “Murat Dağı Termal ve Kayak Merkezi” yapmış olduğumuz girişimler sonucunda Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından Marka Tescil Belgesi ile koruma altına alındı. Ege Bölgesinin en yüksek dağı olan Murat Dağımız dünyada nadir yerler arasında yer alarak, ziyaretçilerine şifalı sıcak suları ile Türk hamamı keyfi imkânı ile kayak merkezimizde kayak sporu yapma imkânı sunuyor. Yapmış olduğumuz yatırımlar ile sürekli gelişmekte olan Murat Dağı, gelişmiş turizm imkanları ile her mevsim farklı alternatifler sunmaktadır” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri