Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Siyaset 02 Nisan 2024 - 12:22 Yorum: 0

Muharrem Akçadurak: "Seçimin galibi Necdet Akel’i tebrik etti

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Belediye Başkanlığı seçiminden zaferle ayrılan Necdet Akel’i ilk tebrik edenler AK Parti adayı Muharrem Akçadurak ve AK Parti İlçe Başkanı Osman Yılmaz oldu.Gediz’de sonuçların belli olmasının ardından Bele...

Muharrem Akçadurak: 'Seçimin galibi Necdet Akel’i tebrik etti

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Belediye Başkanlığı seçiminden zaferle ayrılan Necdet Akel’i ilk tebrik edenler AK Parti adayı Muharrem Akçadurak ve AK Parti İlçe Başkanı Osman Yılmaz oldu.
Gediz’de sonuçların belli olmasının ardından Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak ve AK Parti İlçe Başkanı Osman Yılmaz Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatına giderek, seçimden galibiyetle ayrılan Necdet Akel ve ekibini tebrik ettiler.
Ziyarette sonuçların hayırlı olmasını dileklerini ileten Başkan Akçadurak, “Necdet Kardeşime hayırlı olsun. Demokrasi kazandı. Gediz’in tüm sorunlarıyla ilgilenecektir. Başarılar diliyorum. Allah utandırmasın. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Muharrem Akçadurak ve Osman Yılmaz’ın ziyaretin duyduğu memnuniyeti dile getiren yeni başkan Necdet Akel ise, “Çıktığımız bu yolda Allah mahcup etmesin. Gedizimiz’e, milletimize hizmet aşkından Rabbim bizleri mahrum etmesin. Birlik ve beraberlik içerisinde güzel hizmetler yapacağımızı düşünüyorum. Bizleri ziyaretleri ile onurlandıran değerli başkanlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri