Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Asayiş 09 Eylül 2024 - 08:55 Yorum: 0

Muğla’daki yangında soğutma çalışmaları sürüyor

Muğla’nın Menteşe ilçesindeki orman yangını genel olarak kontrol altına alınırken, sarp arazilerdeki tütme yaşanan alanlara havadan müdahale ediliyor.Yangın gece boyunca Sarnıç ve Zeytinköy arasında kalan Kartal Kanyonu’nda ulaşımın ol...

Muğla’daki yangında soğutma çalışmaları sürüyor

Muğla’nın Menteşe ilçesindeki orman yangını genel olarak kontrol altına alınırken, sarp arazilerdeki tütme yaşanan alanlara havadan müdahale ediliyor.
Yangın gece boyunca Sarnıç ve Zeytinköy arasında kalan Kartal Kanyonu’nda ulaşımın olmadığı noktalarda zayıflamış şekilde etkisini devam ettirdi. Gece boyunca yer ekipleri karadan ulaşabildikleri noktalara hortum çekerek müdahale etti. Karadan ulaşımın olmadığı noktalara gece görüşlü 2 helikopter havadan müdahale etti. Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte kanyon içindeki yanma ve tütmelere havadan müdahale edilmeye başlandı. Yangın genel olarak kontrol altına alınırken, kanyon içinde ulaşımın olmadığı noktalardaki tütmeler soğutuluyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri