Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Yaşam 06 Temmuz 2024 - 10:14 Yorum: 0

Muğla’da tarım daha verimli hale getirilecek

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, bir takım temaslarda bulunmak için geldiği Muğla’da katıldığı toplantıda tarımsal potansiyelini vurgulayarak, bölgedeki çalışmaların desteklenmesi gerektiğini belirtti.Tarım ve Orma...

Muğla’da tarım daha verimli hale getirilecek

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, bir takım temaslarda bulunmak için geldiği Muğla’da katıldığı toplantıda tarımsal potansiyelini vurgulayarak, bölgedeki çalışmaların desteklenmesi gerektiğini belirtti.
Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider Muğla’da bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşların faaliyetleri değerlendirildiği istişare toplantısına katıldı. Toplantıda; bitkisel üretim, hayvancılık, arıcılık, su ürünleri ve tarımsal kalkınma alanlarındaki çalışmalar masaya yatırılırken Muğla’nın su yönetimine dair sorumluluklar ve projeler hakkında da bilgi sunuldu.
Toplantıda yapılan değerlendirmeler sonucunda, Muğla’nın tarım ve ormancılık faaliyetlerinin daha verimli hale getirilmesi için çeşitli projeler ve işbirliği fırsatları üzerinde duruldu. Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, Muğla’nın tarımsal potansiyelini vurgulayarak, bölgedeki çalışmaların desteklenmesi gerektiğini belirtti.
Muğla’nın tarım ve su yönetimi alanındaki projelerinin daha etkin bir şekilde hayata geçirilmesi için önemli bir adım olarak değerlendirilen toplantıya, Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık, Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürü Turgay Türkyılmaz, Muğla Tarım ve Orman İl Müdürü Barış Saylak, Muğla milletvekilleri ve davetliler katıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri