Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Siyaset 17 Haziran 2024 - 10:51 Yorum: 0

Milletvekili Gürcan, bayramın ilk gününü bayramlaşarak geçirdi

Eskişehir’de Kurban Bayramı’nın 1’inci gününe AK Parti İl Başkanı Gürhan Albayrak ile birlikte bayram ziyaretlerine Safiye Gönül Bayar Huzur Evi ile başlayan AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Ayşen Gürcan, “Büyüklerimiz bizlere ema...

Milletvekili Gürcan, bayramın ilk gününü bayramlaşarak geçirdi

Eskişehir’de Kurban Bayramı’nın 1’inci gününe AK Parti İl Başkanı Gürhan Albayrak ile birlikte bayram ziyaretlerine Safiye Gönül Bayar Huzur Evi ile başlayan AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Ayşen Gürcan, “Büyüklerimiz bizlere emanet, her zaman başımızın üzerinde yerleri var” dedi.
Prof. Dr. Ayşen Gürcan’ın Safiye Gönül Bayar Huzur Evi ziyaretinin ardından bir sonraki durağı devlet tarafından koruma altına alınan çocukların yuvası Çocuk Evleri sitesi oldu. Çocuklarla bir araya gelen Gürcan, devletin şefkat eli olan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının her daim onların yanlarında olduklarını söyledi. Ardından Eskişehir’de gece gündüz demeden mesai harcayarak vatandaşların güvenliği için çalışan kolluk kuvvetlerini Odunpazarı İlçe Emniyet Müdürlüğü Kurtuluş Polis Merkez Amirliğinde ziyaret ederek kendileri ile bayramlaşan Ayşen Gürcan, son olarak Eskişehir Şehir Hastanesi’nde AK Parti İl Başkanı Gürhan Albayrak ve İl Sağlık Hizmetleri Müdürü Yaşar Bildirici ile birlikte çalışan sağlık personellerinin ve hastaların bayramlarını kutladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri