Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
17:22 Afganistan’da TİKA’nın desteğiyle ‘Dünya Turizm Günü Fuarı’ düzenlendi17:21 Siirt’te Tarihi ve Doğal Güzellikleri için temizlik seferberliği17:21 Vatandaş asfalt istedi Başkan Sak yaptı17:21 Kaybolmaya yüz tutan vitray sanatına kadın eli değdi17:19 SERKA’nın 95. Yönetim Kurulu Toplantısı, Iğdır’da gerçekleştirildi.17:19 Arnavutluk Cumhurbaşkanı Begaj’dan Erdoğan’a : “Arnavutluk ve Arnavutların...17:18 Başkan İbrahim Sandıkçı’dan öğrencilere ödül17:18 AK Partili Cıngı ‘Sınırların Ötesinde Birliktelik’ için Almanya’ya gidiyor17:17 Muğla Köyceğiz yangını kontrol altına alındı17:16 Samsun Emniyeti’ne 91 yeni araç takviyesi17:16 Kuşak Güreşleri Büyük Erkekler ve Kadınlar Türkiye Şampiyonası sona erdi17:11 Denizli OSB’de ’Sürdürülebilir Çevre Yönetimi’ semineri düzenlendi17:09 Kesinleşmiş hapis cezası bulunan kişi kordon sefası yapacakken jandarmaya y...17:09 Ankara’da kuzu yüklü tır devrildi, hayvanlar telef oldu17:08 Arnavutluk Başbakanı Rama: “Türkiye askeri sanayide büyük başarılara imza a...17:07 Türk Silahlı Kuvvetleri gövde gösterine çıktı: Hedefler tam isabetle vuruld...17:05 Vali Şahin: "Dünya genelinde, ülkemizde ve Antalya’da iklim değişikliğine b...17:04 Edirne’de gündüz vakti silahlı çatışma: Yaralının yere yığıldığı anlar kame...17:04 Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli, Denizli’de eğitim camiasına anlatılıyor17:03 Kişisel Verileri Koruma Kurulu üyeleri seçildi
Sahil Park
Spor 11 Temmuz 2024 - 11:12 Yorum: 0

Michael Valkanis: "Herkesin gurur duyacağı bir takım oluşturmak istiyoruz"

Adana Demirspor Teknik Direktörü Michael Valkanis, "Herkesin gurur duyacağı bir takım oluşturmak istiyoruz. Savaşan, mücadele eden her maç yüzde yüzünü veren bir takım, taraftarımızı mutlu edecektir" dedi.Trendyol Süper Lig ekiplerinde...

Michael Valkanis: 'Herkesin gurur duyacağı bir takım oluşturmak istiyoruz'

Adana Demirspor Teknik Direktörü Michael Valkanis, "Herkesin gurur duyacağı bir takım oluşturmak istiyoruz. Savaşan, mücadele eden her maç yüzde yüzünü veren bir takım, taraftarımızı mutlu edecektir" dedi.
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor’un yeni teknik direktörü Michael Valkanis, takımın sezon öncesinde kamp yaptığı Bolu’da basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Takımın başında iki antrenmana çıktığını belirten Valkanis, "Şu an her şeyden çok mutluyum. Ekibimizdeki herkes çok iyi. İşlerin iyi yürümesi için birlikte çalışıyorlar. Oyuncularımdan çok mutluyum. İlk iki antrenmanımız çok iyi geçti. Çok iyi çalıştılar. Onlardan istediğimiz de bu. Çünkü herkesin gurur duyacağı bir takım oluşturmak istiyoruz. Savaşan, mücadele eden, her maç yüzde yüzünü veren bir takım. Bu da taraftarımızı mutlu edecektir. Çünkü birinden yüzde yüzünü vermesini bekleyeceğimiz neden budur. Bugün antrenmanda gördüğüm ilk mutluluk verici şey takımda görmek istediğimiz bazı temel ilkeleri görmekti. Oyuncularım şimdiden anlayıp bunu sahada uygulamaya başladılar" şeklinde konuştu.

"Adana’ya gelip oynamak için sabırsızlanıyoruz"
Adana’da taraftarların önüne çıkmak için sabırsızlandığını anlatan Valkanis, "Adana’ya gitmeyi ve özellikle sahamızda oynamayı sabırsızlıkla bekliyorum. En önemlisi taraftarımız bizi destekleyerek sahada 12. oyuncumuz olacaktır. Ben de oyunculuk dönemlerimden bağıran ve takıma enerji katan taraftarın ne kadar önemli olduğunu bilirim. Takımımla ilgili ilk görüşüm, harika bir enerjiye sahipler. Onların enerjisiyle taraftarımızın enerjisi birleştiğinde çok özel şeyler yapacağız. Çünkü futbol bundan ibaret. İnsanların gelip orada mutluluk duyacağı ve özel hatıraları olacağı bir ortamı oluşturmak istiyoruz. En önemlisi taraftarın takımı desteklemesi. Çünkü oyuncularımızın bu desteğe ihtiyacı var. Adana’ya gelip oynamak için sabırsızlanıyoruz ve taraftara gurur duyacağı bir oyunu sergilemek için çok çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri