Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 14 Ekim 2024 - 19:51 Yorum: 0

MHP’de yönetimler onaylandı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri İl Teşkilatı ile Melikgazi ve Kocasinan İlçe Teşkilatlarının yeni yönetim kurulları onaylandı.MHP Kayseri İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, "Milliyetçi Ülkücü Hareket’in Lideri Kıymetli Gen...

MHP’de yönetimler onaylandı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri İl Teşkilatı ile Melikgazi ve Kocasinan İlçe Teşkilatlarının yeni yönetim kurulları onaylandı.
MHP Kayseri İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, "Milliyetçi Ülkücü Hareket’in Lideri Kıymetli Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin takdirleri ile Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Semih Yalçın tarafından Kayseri İl Teşkilatımızın, Melikgazi ve Kocasinan İlçe Teşkilatlarımızın yeni yönetim kurulları onaylanmıştır. Cumhuriyetimizin 101 yılı münasebetiyle 101 kişiden oluşan MHP il yönetim kurulu ve 90’ar kişiden oluşan Melikgazi ve kocasinan İlçe yönetim kurulları cumartesi düzenlenecek görkemli bir törenle kamuoyuna tanıtılacak" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri