Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 15 Ekim 2024 - 17:43 Yorum: 0

Metin Şahin: "Kayyum atanması gibi bir durum söz konusu değildir"

Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin, federasyon hakkında çıkan haberlere yönelik, "Kayyum atanması gibi bir durum söz konusu değildir. Genel kurulumuz belirlenen statü çerçevesinde tarafımızca gerçekleştirilecektir" dedi.T...

Metin Şahin: 'Kayyum atanması gibi bir durum söz konusu değildir'

Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin, federasyon hakkında çıkan haberlere yönelik, "Kayyum atanması gibi bir durum söz konusu değildir. Genel kurulumuz belirlenen statü çerçevesinde tarafımızca gerçekleştirilecektir" dedi.
Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin, yaptığı yazılı açıklama ile iddiaları yalanladı. Şahin, "Bugün bazı basın-yayın organlarında federasyonumuza kayyum atandığına dair asılsız haberlere yer verilmiştir. 20 Ekim 2024 tarihinde yapılacak genel kurulumuz öncesinde seçim takvimi en başından bu yana federasyonumuz tarafından mevzuata uygun bir şekilde işletilmektedir. Kayyum atanması gibi bir durum söz konusu değildir. Genel kurulumuz belirlenen statü çerçevesinde tarafımızca gerçekleştirilecektir. Çıkan bu haberlerin belli bir kesime hizmet eden algı çalışması olduğunu değerlendiriyorum" ifadelerini kullandı.
Başkan Şahin, tahkim kuruluna yaptığı başvuru süreci ile ilgili de bilgi vererek şunları söyledi:
"Bu konudan farklı olarak şahsımın başkan adaylığı için Tahkim Kurulu’na yaptığım başvuru süreci ise devam etmektedir. Tahkim Kurulu’nun adil bir karar alacağına ve delegelerimizin iradelerinin sandığa yansıyarak genel kurulun ardından bu süreci zaferle tamamlayacağımız konusunda inancım tamdır. Gelişmeleri sizlere bildirmeye devam edeceğiz. Sevgi ve saygılarımla."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri