Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Yaşam 29 Temmuz 2024 - 09:32 Yorum: 0

MESKİ’nin, Silifke’de başlattığı içme suyu iletim hattı çalışmaları sürüyor

Mersin’in ilçelerinde altyapı çalışmalarını sürdüren Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Silifke’de başlattığı Yeşilovacık Mahallesi içme suyu iletim hattı yapım işine devam ediyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla Yeşilo...

MESKİ’nin, Silifke’de başlattığı içme suyu iletim hattı çalışmaları sürüyor

Mersin’in ilçelerinde altyapı çalışmalarını sürdüren Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Silifke’de başlattığı Yeşilovacık Mahallesi içme suyu iletim hattı yapım işine devam ediyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla Yeşilovacık, Işıklı ve Hırmanlı mahalleleriyle Tisan ve Mavikent bölgesinin içme suyu kapasitesi artırılacak.
MESKİ’nin yatırım bedeli 40 milyon 529 bin lira olan yapım işi kapsamında 11 bin 194 metre muhtelif çaplarda iletim ve terfi hattı yapılacak. Yapılması planlanan tesisler ile Işıklı, Yeşilovacık mahallelerindeki mevcut su depolarına içme suyu iletimi sağlanacak. İş kapsamında 1 adet 100 metreküp biriktirme su deposu, 1 adet terfi merkezi, 1 adet sondaj kuyusu binası, 3 adet branşman odası, 14 adet vantuz odası, 17 adet tahliye odası inşa edilecek.
Çalışmanın tamamlanmasıyla Yeşilovacık, Işıklı ve Hırmanlı mahalleleri ile Tisan-Mavikent bölgesinde toplam 13 bin abone yeterli içme suyuna kavuşacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri