Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Yaşam 25 Temmuz 2024 - 13:04 Yorum: 0

Mersin’deki sağanak araç trafiğini de olumsuz etkiledi

Mersin’de temmuz ayında etkili olan yaz yağmuru, kent genelinde trafik sorunlarına yol açtı. Sabah saatlerinde aniden bastıran sağanak yağışın etkisiyle D-400 Karayolu üzerinde, özellikle Karaduvar Kavşağında büyük su birikintileri oluşurke...

Mersin’deki sağanak araç trafiğini de olumsuz etkiledi

Mersin’de temmuz ayında etkili olan yaz yağmuru, kent genelinde trafik sorunlarına yol açtı. Sabah saatlerinde aniden bastıran sağanak yağışın etkisiyle D-400 Karayolu üzerinde, özellikle Karaduvar Kavşağında büyük su birikintileri oluşurken, yaklaşık 1.5 kilometrelik araç kuyruğu meydana geldi. Trafik polisleri, su birikintilerinin olduğu noktalarda araçları başka güzergahlara yönlendirerek trafik sıkışıklığını azaltmaya çalıştı. Su birikintisi içinde mahsur kalan bazı araçlar ise bir süre kurtarılmayı bekledi. Su birikintileri nedeniyle bir ambulans, normal güzergah yerine farklı bir yoldan geçmek zorunda kaldı.
Sıkışan trafikte mahsur kalan Murat Yüksel, 10 dakikadır yolda beklediğini belirterek, "Aşırı yağan yağmur nedeniyle yollar tıkandı. Yaklaşık bir senedir buradayım ve yolları bilmediğim için alternatif bir yol bulamadım” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri