malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
22:04 Maçlardan men yasağını delen CHP Gençlik Kolları Başkanına cezalı taraftarl...22:03 Kütahyalı öğrenci robot yarışmasında dünya şampiyonu oldu21:57 Tavşanlı’da otomobil takla attı: 1 yaralı21:54 Peçeteye ‘Mezar taşımı yaptırmayın’ yazıp ortadan kaybolan gençten acı habe...21:52 Isparta’da erkek kuaföründen FETÖ elebaşının ölümüne özel yüzde 21 indirim21:41 Alevlere teslim olan garaj küle döndü21:40 Evde fenalaşan 5 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti21:27 İsrail, Şam’a füze saldırısı düzenlediğini doğruladı21:21 Erciş’te meme kanseri farkındalık etkinliği yapıldı20:57 Trendyol Süper Lig: Bodrum FK: 0 - Çaykur Rizespor: 0 (İlk yarı)20:54 Erzincan Ticaret ve Sanayi Odasının yeni hizmet binasının açılışı gerçekleş...20:48 2024 Dünya Superbike şampiyonu Toprak Razgatlıoğlu yurda döndü20:46 TEM’de bir araçta 140 adet kaçak cep telefonu ele geçirildi20:44 Ardahan’da tırın çarptığı sürüdeki onlarca koyun telef oldu20:40 HÜRJET süpersonik ses hızının üzerine çıkmayı başardı20:38 Dilan Polat ve Sıla Doğu adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı20:38 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukrayna Dışişleri Bakanı Sybiha’yı kabul etti20:37 Hakan Çalhanoğlu, Santarelli, Hüseyin Yücel ve Mehmet Akif Üstündağ’a İtaly...20:34 Tunceli’de iki otomobil virajda kafa kafaya çarpıştı: 7 yaralı20:34 Şam’da araca füze saldırısı: 2 ölü, 3 yaralı
Yaşam 21 Ekim 2024 - 15:14 Yorum: 0

Mersin’de öğrencilerden orman temizliği

Gençlik ve Spor ile Tarım ve Orman Bakanlığı’nın 81 ilde eşzamanlı olarak düzenlediği “Ormanlar İçin El Ele Veriyoruz” etkinliği çerçevesinde, Mersin’in Mut ilçesinde öğrenciler Cumhuriyet Ormanında çevre temizliği yaptı.Orman yangınla...

Mersin’de öğrencilerden orman temizliği

Gençlik ve Spor ile Tarım ve Orman Bakanlığı’nın 81 ilde eşzamanlı olarak düzenlediği “Ormanlar İçin El Ele Veriyoruz” etkinliği çerçevesinde, Mersin’in Mut ilçesinde öğrenciler Cumhuriyet Ormanında çevre temizliği yaptı.
Orman yangınlarını önlemek, geri dönüştürülemeyen atıkları doğadan temizlemek ve farkındalık oluşturmak için yapılan etkinlikte öğrenciler, Mut’un Alahan mevkiisi Cumhuriyet Ormanında çöp ve atık topladı.
Mut Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Muhammet Senemli, “Gençlik ve Spor ile Tarım ve Orman Bakanlığımızın ülkemizin 81 ilinde aynı anda ortaklaşa düzenlemiş oldukları ’Ormanlar İçin El Ele’ etkinliğimize hepiniz hoş geldiniz. Bugün güzel ülkemizin 81 ilinde aynı anda siz sevgili gençlerimiz ve kıymetli halkımız ile beraber büyük bir çevre hareketi gerçekleştiriyoruz. Orman yangınlarını önlemek ve geri dönüştürülemeyen atıkları arındırarak doğadan temizlemek için bizler de bugün Cumhuriyet Ormanında sizlerle bir araya geldik. Bu büyük çevre hareketine katılarak doğaya bir nefes ve geleceğe umut olduğunuz için hepinize teşekkür ederiz” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından, Mut Orman İşletme Müdürlüğünde görevli şef ve ormancılar ile öğrenciler, Cumhuriyet Ormanına dağılarak,

Mersin’de öğrencilerden orman temizliğiMersin’de öğrencilerden orman temizliği
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri