Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 14 Ekim 2024 - 10:37 Yorum: 0

Mersin Spor Kulübü, ligdeki ikinci galibiyetini aldı

Türkiye Basketbol Süper Ligi’nin yeni ekiplerinden Mersin Spor Kulübü (MSK), Merkezefendi Belediyesi’nin ardından Aliağa Petkim Spor’u da yenerek, ikinci galibiyetini aldı. MSK’nın başantrenörü Can Sevim, "Hücum ritmimizi daha da yukarı çık...

Mersin Spor Kulübü, ligdeki ikinci galibiyetini aldı

Türkiye Basketbol Süper Ligi’nin yeni ekiplerinden Mersin Spor Kulübü (MSK), Merkezefendi Belediyesi’nin ardından Aliağa Petkim Spor’u da yenerek, ikinci galibiyetini aldı. MSK’nın başantrenörü Can Sevim, "Hücum ritmimizi daha da yukarı çıkaracağız" dedi.
Sezona hızlı bir başlangıç yapan Mersin Spor Kulübü (MSK) deplasmanda aldığı galibiyet sevincini kendi sahasında da sürdürdü. Süper Lig’de belirlediği hedef doğrultusunda ilerleyen MSK, ilk hafta Denizli’de elde ettiği Merkezefendi Belediyesi galibiyetinin ardından, sahasında karşılaştığı Aliağa Petkimspor’u da 67-57 yenerek, ligdeki ikinci galibiyetini aldı.

"Yine savunmayla gelen bir galibiyet oldu"
MSK’nın başantrönörü Can Sevim, takımın maç içerisinde birbirine yardımcı olmasının çok önemli olduğunu söyledi. Karşılarında bireysel oyuncuları ön plana çıkartan bir rakip olduğunu belirten Sevim, "Biz de takım olarak onları durdurmaya karar verdik ve gerçekten de çok iyi bir iş yaptık. Petkim gibi skor potansiyeli çok yüksek bir takımı 57 sayıda tuttuk. Bu gerçekten bizim adımıza çok önemliydi. Yine savunmayla gelen bir galibiyet oldu. Gerçekten çok mutluyuz, hücum ritmimizi daha da yukarı çıkaracağız" dedi.

"İnanılmaz destek verdiler"
Taraftar desteğinin kendileri için itici güç olduğunu vurgulayan Sevim, "Servet Tazegül Spor Salonu’nda ilk maçımızda gerçekten muhteşem bir atmosfer vardı. İnanılmaz destek verdiler. Ne zaman takım düşse onlar yukarı kaldırmayı başardılar. Biz bu şekilde mücadele ettikçe eminim onlar da bizi takip edecektir" diye konuştu.

Mersin Spor Kulübü, ligdeki ikinci galibiyetini aldıMersin Spor Kulübü, ligdeki ikinci galibiyetini aldı
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri