malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
00:14 6 kişinin öldüğü 34 kişinin yaralandığı otobüs kazasında şoför tutuklandı00:08 Ardahan kent merkezine mevsimin ilk karı yağdı23:59 “Saklı İstanbul” belgeselinin 2. sezonunun galası yapıldı23:58 Beylikdüzü’nde park halindeki tır alev alev yandı23:56 Niğde’de 4. Gastronomi Festivali’nde Ceza rüzgarı esti23:53 Hizbullah’tan Sinwar açıklaması: “Komutanın şehadeti, siyonist tümörü yok e...23:49 Sultangazi’de Filistin’deki zulme dikkat çeken etkinliklerin açılışı yapıld...23:48 Kenan Koçak: “Futbolda girdiğiniz pozisyonu değerlendirmeniz lazım”23:43 Derviş Deniz: “Bu durumda oyuncularımı nasıl maça hazırlayacağım”23:17 Edirne’de feci kaza: Devrilen motosikletten savrulan sürücü otomobilin altı...23:13 Yıpranmış bayrağı öpüp yerinden aldı, hikayesi herkesi duygulandırdı23:12 Motosikletli şüphelilerin silahlı saldırı anı kameralarda23:11 Kocaeli’de doğalgaz paniği: Gelen ihbarlar ekipleri harekete geçirdi23:09 ABD ve Almanya’dan ortak açıklama: “Sinwar, Gazze’de ateşkesin sağlanmasına...23:08 ABD: “Sinwar’ın ölümü savaşa son vermek için dönüm noktası”23:05 Gaziantep’te Filistin şehitleri için yürüyüş düzenlendi23:01 CHP Genel Başkanı Özel: "İktidar olma sözü veriyoruz"22:53 Dışişleri Bakanı Fidan, Hamas Şura Meclisi Başkanı ve Siyasi Büro üyeleri i...22:52 Patpat uçuruma devrildi: 1 ölü, 9 yaralı22:51 Dışişleri Bakanlığı, İsrail katliamından kareler paylaştı
Yaşam 23 Şubat 2024 - 12:22 Yorum: 0

Menemen Asarlık Sosyal Tesisleri açılışına gün sayıyor

Menemen Belediyesi tarafından yapımı hızla sürdürülen Asarlık Sosyal Tesisi’nde açılış için geri sayım başladı. İlçedeki ilk kapalı ve aynı zamanda yarı olimpik yüzme havuzunu barındıran tesisin müjdesini veren Menemen Belediye Başkanı Aydı...

Menemen Asarlık Sosyal Tesisleri açılışına gün sayıyor

Menemen Belediyesi tarafından yapımı hızla sürdürülen Asarlık Sosyal Tesisi’nde açılış için geri sayım başladı. İlçedeki ilk kapalı ve aynı zamanda yarı olimpik yüzme havuzunu barındıran tesisin müjdesini veren Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, “Menemenli çocuklar artık yüzmeyi sulama kanalında değil, kapalı yüzme havuzunda öğrenecek. İlçemizde bir hayal gerçek oluyor. Dev tesisimiz içinde aynı anda birçok faaliyet yapılabilecek. Hem Asarlık hem Menemen’inimizin değerine değer katacak” dedi.
Aydın Pehlivan Başkanlığındaki Menemen Belediyesi yeni açılışları için gün sayıyor. Türkiye’nin en büyük tematik çocuk köyü, 460 metre uzunluğundaki battı çıktı, 2 bin metrekarelik kapalı alanda bölgenin en büyük spor merkezi olacak olan fitness center gibi projeler için geri sayım sürerken, açılacak tesislerden biri de Asarlık Sosyal Tesisi.
15 bin 200 metrekare alanda inşa edilen tesis, Menemen’in hasretini de sona erdirecek. İlçenin ilk kapalı yarı olimpik yüzme havuzu hizmete girecek. Kapalı havuzun yanında aynı zamanda yine yarı olimpik olmak üzere bir açık yüzme havuzu ve çocuk havuzu yer alacak. Tesiste havuzlarla birlikte gençlik merkezi, trafik eğitim parkuru, halı saha, aile sağlığı merkezi ve kafeterya yer alacak.

“Her yaştan hemşehrimizin ihtiyaçlarına cevap verecek”
Açılacak tesise ilişkin açıklamada bulunan Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, “İlçemizde bir hayal gerçek oluyor ve bunu başarmak bize nasip oldu” dedi. Sözlerini sürdüren Başkan Pehlivan, “Menemen’imizde bizler dahil birçok kişi, çocukluğunda yüzmeyi sulama kanallarında öğrendi. Ne yazık ki o kanallarda kayıplar yaşadık. Bugün de durumu olanlar, çocuklarını yüzme öğrenmek için başka ilçelere götürürken, sulama kanallarımızda yine çocuklarımızı görüyorduk. Artık çağın gerisinde kalan, Menemen’e yakışmayan bu dönemi kapatıyoruz. Asarlık Sosyal Tesisimiz; hem bölgenin bir çekim merkezi olabilmesi yolunda önemli bir adım olacak, hem de Menemen’in evlatları artık yüzmeyi güvenli bir şekilde antrenörler eşliğinde öğrenecek. Bugünden sonra en büyük hayalimiz, bu havuzlarımızda yetişecek bir evladımızın, uluslararası bir madalyayla ülkemizi ve Menemen’imizi gururlandırmasıdır. Mart ayı içinde açılacak tesisimiz, her yaştan hemşehrimizin ihtiyaçlarına cevap verecek, sosyalleşmesini sağlayacak ve ilçemize değer katacak” diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
ÇOK OKUNANLAR
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri