Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 16 Ekim 2024 - 22:24 Yorum: 0

Meliha Diken: "Takımı çok daha üst seviyeye taşıyacağız"

Fenerbahçe Medicana oyuncusu Meliha Diken, 2024 Kadınlar Şampiyonlar Kupası’nı kazandıkları için çok mutlu olduklarını belirterek, "Sezon başında bu kadar üst seviye oynayabildiysek, sezon sonuna doğru sabırsızlanıyorum. Eminim takımı çok d...

Meliha Diken: 'Takımı çok daha üst seviyeye taşıyacağız'

Fenerbahçe Medicana oyuncusu Meliha Diken, 2024 Kadınlar Şampiyonlar Kupası’nı kazandıkları için çok mutlu olduklarını belirterek, "Sezon başında bu kadar üst seviye oynayabildiysek, sezon sonuna doğru sabırsızlanıyorum. Eminim takımı çok daha üst seviyeye taşıyacağız" dedi.
2024 Kadınlar AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası maçında Fenerbahçe Medicana, Eczacıbaşı Dynavit’i 3-1 mağlup ederek şampiyon oldu. Sarı-lacivertlilerin milli oyuncusu Meliha Diken, kupa töreni sonrası duygu ve düşüncelerini İhlas Haber Ajansı’na (İHA) paylaştı. Agresif oynadıklarını vurgulayan Diken, "Çok mutluyuz. Takımın maçın başından sonuna kadar agresif oynadığını düşünüyorum. Baskın bir oyun oynadık. Belki ikinci sette geriye düştük ama çabuk toparlayabildik oyunumuzu. Sezon başında bunu yapabilmek bizim için oldukça sevindirici. Sezon sonuna doğru daha iyi şeyler göstereceğimize inanıyorum" diye konuştu.

"Takımı çok daha üst seviyeye taşıyacağız"
Yeni sezon başlangıcı ve yeni antrenörle ilgili düşüncelerini paylaşan Meliha, "Takım aslında çok fazla değişmedi, sistemimiz fazla değişmedi. Hoca da oldukça hırslı biri. Her maçı kazanmak için büyük bir hırsla çıkıyor. Bu da bizim için çok motive edici. Bizim arkamızdaki güç oluyor. Mutluyuz. Bu ara güzel de çalışıyoruz. Sezon başında bu kadar üst seviye oynayabildiysek, sezon sonuna doğru sabırsızlanıyorum. Eminim takımı çok daha üst seviyeye taşıyacağız" diye konuştu.

"Takımdaki uzun boylu oyuncular antrenmandaki seviyemizi artıyor"
Milli oyuncu, takımdaki genç oyuncular ve deneyimli oyuncular arasındaki uyum hakkında, "Takımda çok uzun boylu ve tecrübeli oyuncularımız var. Bu da özellikle antrenmandaki seviyemizi artıyor. Birbirimize karşı oynarken, birbirimizi çok zorluyoruz. Bu da oldukça önemli. Maçlara da bunu yansıtabildiğimizi düşünüyorum" diyerek sözlerini noktaladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri