Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Spor 18 Temmuz 2024 - 14:11 Yorum: 0

Mehmet Büyükekşi ve İbrahim Hacıosmanoğlu’nun listeleri belli oldu

Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu’nda başkan adayları Mehmet Büyükekşi ve İbrahim Hacıosmanoğlu’nun yönetim kurulu listeleri belli oldu.Ankara’da bir otelde gerçekleşen TFF Olağan Mali ve Seçimli Genel Kuru...

Mehmet Büyükekşi ve İbrahim Hacıosmanoğlu’nun listeleri belli oldu

Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu’nda başkan adayları Mehmet Büyükekşi ve İbrahim Hacıosmanoğlu’nun yönetim kurulu listeleri belli oldu.
Ankara’da bir otelde gerçekleşen TFF Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu’nda başkan adayları Mehmet Büyükekşi ve İbrahim Hacıosmanoğlu, divan başkanlığına yönetim kurulu listelerini verdi. Divan Başkanı Mehmet Baykan da Büyükekşi ve Hacıosmanoğlu’nun listelerini salonda delegelere okudu.

Buna göre TFF Başkan Adayı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun yönetim kurulu asil listesi şöyle:
“Mecnun Otyakmaz, Bayram Saral, Zehra Neşe Kavak, Lale Cender, Fuat Gökdaş, Cengiz Gökay, Zafer Bahadır Saraç, Mevlüt Aktan, Bayram Akgül, Hasan Surözü, Ceyhun Kazancı, Mustafa Temel Bozbağ, Ural Aküzüm, Bilal Aslan.”

TFF Başkan Adayı Mehmet Büyükekşi’nin asil listesinde yer alan isimler ise şu şekilde:
“Mustafa Eröğüt, Alkın Kalkavan, Yalçın Orhan, Müslüm Özmen, Hamit Altıntop, Ali Düşmez, Volkan Can, Ruşen Çetin, Haluk Kalyoncu, Ramazan Üçdan, Şafak Müderrisgil, Talat Papatya, Yunus Egemenoğlu, Veysel Bilen.”

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri