Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Kültür 27 Aralık 2023 - 13:11 Yorum: 0

Mehmet Akif Ersoy vefatının 87. yılında Muğla’da anıldı

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde KYK Erkek Yurdunda öğrenciler için her hafta düzenlenen ’Gençler Sanatın İçinde Programı’ çerçevesinde İstiklal Marşı Şairi Mehmet Akif Ersoy’un dizelerinden yola çıkarak öğrenciler oto portre ç...

Mehmet Akif Ersoy vefatının 87. yılında Muğla’da anıldı

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde KYK Erkek Yurdunda öğrenciler için her hafta düzenlenen ’Gençler Sanatın İçinde Programı’ çerçevesinde İstiklal Marşı Şairi Mehmet Akif Ersoy’un dizelerinden yola çıkarak öğrenciler oto portre çalışması gerçekleştirdi.

İstiklal Marşı’nın dizelerinden yola çıkarak tuval üzerine akrilik uygulama ile düzenleme yapan gençler çalışmanın sonunda sergi açtı. Mehmet Akif Ersoy sözlerinin de seslendirildiği çalışmada gençler Milli Şair Mehmet Akif Ersoy’u ebediyete uğurlayışının 87. yıldönümünde minnetle ve şükranla andıklarını belirterek, Mehmet Akif gibi değerleri yaşatmanın eserlerine, düşüncelerine sahip çıkmanın ve felsefesinin bugünkü nesillere anlatmanın önemli bir sorumluluk olduğunu söyledi.

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Musa Kazım Açıkbaş, "Merhum Mehmet Akif Ersoy’un hepimize örnek teşkil eden şahsiyeti ile de anılmayı, anlaşılmayı belki en fazla hak eden bir fikir, sanat ve mücadele insanı olarak yaşadığını dile getirdi ve Ersoy’un önemli bir şahsiyet olduğunu gençlerimizin de bu önemli günde bu anlayışta bir araya gelerek farkındalık oluşturdukları için teşekkürlerini iletti. Atölye katılım sağlayan öğrencilerden Onur Karabaş; Mehmet akif Ersoy eserlerini anlamak onun dizelerinden emek vererek ortaya bir ürün koymaktan çok mutlu oldum. Benim gibi burada olan arkadaşlarıma eğitmenlerime bu farkındalığı oluşturdukları için teşekkür ediyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri