Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
12:24 Kavgayı ayırmak isterken kendisine saldıran 4 kişiyi yaralayan şahıs tutukl...12:23 Fatih’te kadın hırsız kucağındaki bebekle iş yerine girdi, kask çaldı: O an...12:23 Elazığ’da Hayvanları Koruma Günü etkinlikleri12:23 Cadde ortasında kalp krizi geçiren vatandaşa ilk müdahale hemşirelerden12:22 Başkan Kasapoğlu, Denizlili tekstilcileri fuarda yalnız bırakmadı12:21 Defne yaprağı toplamak için gittiği ormanda kaybolan kadını jandarma buldu12:21 Aranan şahıslar tabanca ve bıçakla yakalandı12:21 Esenyurt Belediye Başkanı Amatör Spor Kulüpleri Başkanları ile bir araya ge...12:20 DNA incelemesi için mezarı açılan Cem Garipoğlu’nun kemikleri yeniden defne...12:19 Babadağ Belediye Başkanı Kumral, Denizlili tekstilcilere anlamlı destek12:19 CHP Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem’den Efes Tarlası Yaşam Köyü’ne övgü12:19 Hakkında 5 yakalama emri bulunan şüpheli polisi görünce 2. kattan atladı12:17 Başkan Çolakbayrakdar: "Hizmetlerimizle geleceğin kırsalını yeniden inşa ed...12:16 Park halindeki motosiklet çalındı12:15 Sarıyıldız: "Daha modern bir Akdeniz için çalışıyoruz"12:15 Aydın’da 70 bin dişi buzağı brusella hastalığına karşı aşılandı12:13 Elazığ’da avcı adaylarına yönelik kurs düzenlendi12:12 Boluspor, milli arada güç depoluyor12:11 Battalgazi mahallesi Melikgazi Belediyesi ile dönüşüyor12:08 Trafik ışıklarında bekleyen araçları son anda fark etti, şarampole yuvarlan...
Sahil Park
Ekonomi 10 Ekim 2024 - 09:42 Yorum: 0

Matlı Yenişehir Süt Çifliği’nde uluslararası misafirleri ağırladı

Matlı, hayvancılık ve hayvansal yem üretiminde karma sürdürülebilirlik eğitimi Erasmus+ KA220 Projesi kapsamında 37 kişilik uluslararası ziyaretçi ekibini Yenişehir Süt Çiftliğinde ağırladı.Osmangazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ort...

Matlı Yenişehir Süt Çifliği’nde uluslararası misafirleri ağırladı

Matlı, hayvancılık ve hayvansal yem üretiminde karma sürdürülebilirlik eğitimi Erasmus+ KA220 Projesi kapsamında 37 kişilik uluslararası ziyaretçi ekibini Yenişehir Süt Çiftliğinde ağırladı.
Osmangazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortağı olduğu, Blended Sustainability Training for Livestock and Animal Food Production (SUSTRA) Hayvancılık ve Hayvansal Yem Üretiminde Karma Sürdürülebilirlik Eğitimi Erasmus+ KA220 Projesi kapsamında Öğretmen-öğrenci katılımıyla uluslararası düzeyde gerçekleştirilecek çalıştay kapsamında 37 kişilik uluslararası bir ekip Bursa’da Ömer Matlı süt çiftliğinde ağırlandı.
Ekip içerisinde Hırvatistan’dan Poljoprivredno umarska kola Vinkovci’den, Sveuciliste Josipa Jurja Strossmayera U Osijeku Üniversitesi’nden, Romanya’dan Colegiul pentru Agricultura si Industrie Alimentara "Tara Barsei" Prejmer Tarım Lisesi’nden, Bilecik Üniversitesi’nden, Belgrat Üniversitesi’nden, Nitra Üniversitesi Slovakya’dan ve Osmangazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı Hamidiye Tarım Lisesi’nden 37 kişilik ekip yer aldı.
Çalıştayda, Prof. Dr. İsmat Türkmen, Türkiye’deki süt sığırı bakım ve besleme uygulamaları hakkında bilgiler sundu ve Ömer Matlı süt çiftliğinde gerçekleştirilen uygulamalar ile AR-GE çalışmaları hakkında detaylar verdi.
Ayrıca, Bandırma Besi Çiftliği’nin müdürü Ertan Mülayim, Türkiye’deki besi sığırı bakım ve besleme modelleri üzerine bilgi paylaşımında bulunarak, çiftliklerdeki besleme uygulamaları ve AR-GE çalışmalarıyla ilgili katılımcılardan gelen soruları yanıtladı.
Eğitim programının ilerleyen bölümlerinde ise heyetle birlikte çiftlik ziyaretleri düzenlendi ve uygulamalı pratikler hakkında bilgiler verildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri