Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
18:24 Sağlık Bakanı Memişoğlu: "Türkiye’yi dünyanın en iyi sağlık hizmeti sunan ü...18:23 Başkan Arı, Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresinde konuştu18:12 Polis ekiplerinden “En İyi Narkotik Polisi Anne” sunumu18:12 Sivasspor’da Hatayspor mesaisi sürüyor18:03 Türkiye, Romanya ve Bulgaristan arasında askeri faaliyetleri kapsayan Niyet...18:02 Polis uygulamasına bakarken kaza yaptı: İlginç anlar kamerada18:00 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Avrupa Birliği’nin sınırda karbon düzenle...17:58 Eskişehir’de hava sıcaklığı 0 dereceye kadar düşecek17:57 Osmangazi Kent Konseyi tarihi binada hizmete başladı17:54 Polisten kaçan motosiklet sürücüsü kovalamaca sonucu yakalandı17:52 Karabük’te bilim şenliği başladı17:51 2025 yılı bütçesi açıklandı: En büyük pay eğitim ve sağlık alanlarına ayrıl...17:50 Afyonkarahisar’da yolcu otobüsü kamyona çarptı: 20 yaralı17:50 BEUN İlahiyat Fakültesi 2024-2025 Akademik Yılı Genel Kurul Toplantısı Gerç...17:45 Başkan Acar: “Kapalı çarşının ferah ve aydınlık bir ortam olmasını sağlayac...17:44 OKT Trailer, Almanya’da fuara katıldı17:44 Büyükşehir, ilkokul 1. Sınıflara beslenme desteği sağlayacak17:42 Ezine Belediye Başkanı Yüksel’den Bakan Yardımcısı Turan’a ziyaret17:41 Jandarmanın durdurduğu minibüste 1 ton 460 kilo kaçak tütün ele geçirildi17:40 Vali Çalgan’dan, yaralı tarım işçilerine hastanede ziyaret
Yaşam 21 Mart 2024 - 01:28 Yorum: 0

Mart ayında Bolu’da lapa lapa kar yağdı

Bolu’da gece saatlerinde kar yağışı etkili oluyor. Kent merkezine yağan kar kartpostallık görüntülere sahne oldu.Halk arasında baharın müjdeleyicisi olarak bilinen üç cemrenin de düşmesiyle Bolu’da hava sıcaklıkları artmıştı. Bugün gün...

Mart ayında Bolu’da lapa lapa kar yağdı

Bolu’da gece saatlerinde kar yağışı etkili oluyor. Kent merkezine yağan kar kartpostallık görüntülere sahne oldu.
Halk arasında baharın müjdeleyicisi olarak bilinen üç cemrenin de düşmesiyle Bolu’da hava sıcaklıkları artmıştı. Bugün gün içerisinde etkili olan sağanak yağış yerini gece saatlerinde kar yağışına bıraktı. Kent merkezinde etkili olan kar yağışı kısa sürede apartman çatılarını ve yeşil alanları beyaza bürüdü. Şehir merkezinde lapa lapa yağan kar kartpostallık görüntülere sahne oldu. Kar yağışı nedeniyle hava sıcaklığı şehir merkezinde eksi derecelere kadar düştü.
Bolu’da kar yağışının aralıklarla sabah saatlerine kadar etkili olması bekleniyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri