malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
00:14 6 kişinin öldüğü 34 kişinin yaralandığı otobüs kazasında şoför tutuklandı00:08 Ardahan kent merkezine mevsimin ilk karı yağdı23:59 “Saklı İstanbul” belgeselinin 2. sezonunun galası yapıldı23:58 Beylikdüzü’nde park halindeki tır alev alev yandı23:56 Niğde’de 4. Gastronomi Festivali’nde Ceza rüzgarı esti23:53 Hizbullah’tan Sinwar açıklaması: “Komutanın şehadeti, siyonist tümörü yok e...23:49 Sultangazi’de Filistin’deki zulme dikkat çeken etkinliklerin açılışı yapıld...23:48 Kenan Koçak: “Futbolda girdiğiniz pozisyonu değerlendirmeniz lazım”23:43 Derviş Deniz: “Bu durumda oyuncularımı nasıl maça hazırlayacağım”23:17 Edirne’de feci kaza: Devrilen motosikletten savrulan sürücü otomobilin altı...23:13 Yıpranmış bayrağı öpüp yerinden aldı, hikayesi herkesi duygulandırdı23:12 Motosikletli şüphelilerin silahlı saldırı anı kameralarda23:11 Kocaeli’de doğalgaz paniği: Gelen ihbarlar ekipleri harekete geçirdi23:09 ABD ve Almanya’dan ortak açıklama: “Sinwar, Gazze’de ateşkesin sağlanmasına...23:08 ABD: “Sinwar’ın ölümü savaşa son vermek için dönüm noktası”23:05 Gaziantep’te Filistin şehitleri için yürüyüş düzenlendi23:01 CHP Genel Başkanı Özel: "İktidar olma sözü veriyoruz"22:53 Dışişleri Bakanı Fidan, Hamas Şura Meclisi Başkanı ve Siyasi Büro üyeleri i...22:52 Patpat uçuruma devrildi: 1 ölü, 9 yaralı22:51 Dışişleri Bakanlığı, İsrail katliamından kareler paylaştı
Yaşam 23 Şubat 2024 - 13:10 Yorum: 0

Manisa il genelinde dere temizlikleri devam ediyor

Ani ve aşırı yağış tehdidine karşı teyakkuzda olan, vatandaşların can ve mal güvenliğini korumaya devam eden MASKİ Genel Müdürlüğü, Kırkağaç ilçesine bağlı Bakır mahallesindeki derede 1.3 kilometrelik temizlik çalışması gerçekleştirdi....

Manisa il genelinde dere temizlikleri devam ediyor

Ani ve aşırı yağış tehdidine karşı teyakkuzda olan, vatandaşların can ve mal güvenliğini korumaya devam eden MASKİ Genel Müdürlüğü, Kırkağaç ilçesine bağlı Bakır mahallesindeki derede 1.3 kilometrelik temizlik çalışması gerçekleştirdi.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü küresel ısınma ve iklim değişikliğine bağlı olarak meydana gelebilecek sağanak yağış tehdidine karşı önlem almak amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda il genelinde dere temizliklerine ağırlık veren Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri Kırkağaç ilçesine bağlı Bakır mahallesindeki derede 1.3 kilometrelik temizlik çalışması gerçekleştirdi. Ekipler, çeşitli nedenlerle derede biriken zararlı maddeleri topladı, derenin düzenli akışını sağladı. Mahalle sakinleri çalışmalardan dolayı MASKİ Genel Müdürlüğü’ne teşekkür etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri